Maijs 5., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:12
(1) Siena ir nokrāsota, vēl sīkumi jāpabeidz un ļoti ceru, ka tas neievilksies ilgi, ilgi.
(2) Sestdien Popē uznāca pērkons, bet uz balles laiku jau bija sauss. Es biju īstā lauku ballē, kur spēlē dzīvā mūzika, meitenes ir svārkos un puiši uzvalkos, un visi nāk ar groziņiem!! Sākumā bija vietējā sieviešu vokālā ansambļa jubilejas koncerts ar garām sveikšanām un viesmāksliniekiem (līnijdejām), kas bija dikti aizkustinoši (kaut arī mēs to koncertu centāmies nokavēt). Pēc tam spēlēja muzikanti laikam no V-pils, skanēja labi, saksofonists vispār bija super. Viss notika vietējā angārā, kur ikdienā notiek sportošana, bet uz balli bija ieklāta mīkstā grīda, uzstellētas gaismas un bija tīri pieklājīgi. Lielākais prieks par to, ka jaunieši sapucējušies un puiši izdancina meitenes bez bikstīšanas! Un tā groziņu lieta - ja kāda meitene atnesa maizītes vai pīrādziņus, tie tika noēsti zibens ātrumā. Slinkākie nesa čipšus (arī mēs), kas bija samērā lielos krājumos. Mēs notināmies ap 2iem, mūziķi esot spēlējuši līdz 5iem, bet pati balle beigusies ap 6iem. Forši, forši, forši!
(3) Svētdien drusku pablandījāmies gar estrādi un pabildējāmies, bet vakarā gājām uz koru koncertu. Smuki, man sāk aizvien vairāk iepatikties.
(4) Šodien no rīta bija agri jābrauc mājās, lai es varētu pastrādāt. Braucām ar līkumu, nelielu ekskursiju - bijām pie Usmas ezera skatu tornī, no kura varēja redzēt Moricsalu. Bail no augstuma bija, tornis bik šūpojās, bet tomēr uzkāpu. Ir tā vērts, atrodas pa ceļam uz Bukdangu kempingu. Pēc tam braucām uz Abavas rumbu pie Sabiles. Sabile kā pilsētiņa dikti jauka ar foršu vecpilsētu un traki līkumainu ceļu no kalna (nezinu, kā ir ziemā, tas pilskalns ir traki stāvs un tur ir četri 90 grādu pagriezieni un gar ceļa malu mājas).
(5) Rīgā iebraucām ap 14tiem, iepirkām paiku veikalā, uztaisīja pusdienas un tā pagulēt sagribējās, ka nošņācu līdz pusseptiņiem. Lielā strādātāja : D

(ir doma)

smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba