Marts 12., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:26
Paskatījos, ka koncerts tomēr Biedrības namā, aši izrēķināju, ka tur ir apm 500-600 vietas, nolēmu M paturēt mājās. Ļoti grūts lēmums, bet biologs un matemātiķis manī teica, ka bremzēt vajag tagad. Un apdomājos - ja es pati būtu pirkusi biļetes un tas būtu manis apmaksāts koncerts, tad es nedomātu daudz un neietu. Bet tagad šaubījos. Vai vajag "ākstīties", vai ir jēga. Un tad padomāju, cik ļoti manī ir vēlme neizcelties, neiebilst... izrunājos ar M un viņa pati teica, ka saprot un īpaši nepārdzīvos palikšanu mājās.

Jo daudzi tomēr ir devušies ceļojumos pirmklasnieku brīvdienu laikā. Jo bērni ne vienmēr var doties uzreiz mājās, ja sajūtas skolā slikti. Jo būs tur burzma kaut vai pie garderobēm, būs nemazgātas rokas.

Jo ir pietiekami daudzi, kam nešķiet ka būtu vispār jāsatraucas. Ir daudzi, kas tic, ka ir tikai tie oficiāli saslimušie cipari.
Kā es šodien bērniem skaidroju - katram no mums jārūpējas, lai vīruss neizplatās pārāk ātri, jo tad ārsti var nespēt visiem palīdzēt.

Tā vietā šodien aizgājām uz bibliotēku un vienu čupu ar grāmatām nomainījām pret citu (milzīgu). Bibliotēkā nebija neviena paša cilvēka.

Paldies Illumine, kura padalījās ar linku, kurā apkopoti galvenie fakti: https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca
Īpaši tas grafiks, kur salīdzinātas pārējās Ķīnas provinces, kuras "ieviesa mērus", ar rietumeiropas valstīm, kurām šķita, ka nebūs tik traki.

(ir doma)

smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba