Decembris 29., 2010


11:51
Esmu dabūjusi brīvāku dienu nekā plānots, bet esmu arī nogulējusi ilgāk.. Zoss cepeti nolēmu atstāt uz gadu miju, atkausēju teļa fileju, būs jāsaštuko kautkas no tās.

Ballei pie kleitas aksesuārus no rīta izvēlējos, tagad nevaru izlemt, vai taisīt manikīru vai nē, jo prasās franču un to es pati mājās nekādi. Bet ir negribulis apstaigāt/apzvanīt tuvējās frizētavas, turklāt var arī nepaveikties ar meistari. Un turklāt biju tak izdomājusi patīrīt māju pa šīm dienām un tad tak vispār nauda nomesta zemē.. Ai, atkal ir bardaks ar to, ka laiks ir, bet nesaprotu vairs, ko visu gribēju izdarīt : D Laikam jau jāsarunā manikīrs uz vakaru un pa dienu jāpašrubī, jānomazgā visi trauki, jāsataisa mati un tad, kad vīrs mājās, tad pašai jāiet ārā..

(2 pēdas | ir doma)

13:08 - redz kā..
Veikals "20. gadsimts" - biju gājusi garām, bet nu būs jāieiet: http://www.designblog.lv/2010/12/23/veikals-20-gadsimts-%E2%80%93-saruna-ar-diti-jurcani/

(ir doma)

13:26
Mana to_do liste: ... tālāk ... )

(1 pēdas | ir doma)

16:43
Visu to_do listi šodien izsvītrot laikam būs nereāli.
Atklāju, ka manā mīļajā un visai dārgajā plānajā pelēkajā džemperī uz pleca ir caurums : (
Cepetis sanāca sulīgs un mīksts, neesmu vēl pārliecināta, cik ļoti man patīk timiāns. Varbūt vaina tamī, ka man ir citrontimiāns ne parastais.

upd. vīrs pārnāca ātrāk, dabūja vēl siltu cepeti un ir apņēmības pilns līdzēt man ar to_do listi : )

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 29. Decembris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba