Decembris 19., 2010


23:14
Sīkumi, kas piemirstas:
(1) eksperiments ar "profesionālo" t-papīru ir izdevies: rullis par 2 ls gāja gandrīz precīzi mēnesi. Ir tā vērts. Tomēr šodien K-Rautā aizmirsām nopirkt nākamo.
(2) par 8 ls pirktā sniega lāpsta mašīnai salūza pie pirmā cietākā sniega. šodien nopirkām parastu metāla zemes rokamo lāpstu par 6.50 un sniega lāpstu ar metāla maliņu un garo kātu par 2.50. Savai mašīnai placi iztīrījām ka prieks + vēl vienai mašinai ir stipri tīrāka stāvvieta.
(3) šodien pirmais slēpojiens pa mežu. Ar plāno "learn or burn" krekliņu un zilo rudens jaku pie -8 bija drusku pavēsi, toties nebija slapja mugura. Skolas laikā adītie dūraiņi bija pašā laikā, zaļā šallīte mazdrusciņ par siltu, uz Igaunijas darba braucienu adītā rozpelēkā cepure atkal pašā laikā. Nākamreiz pie šādiem grādiem prasās drusku, drusku siltāku kreklu apakšā, varbūt kādu plānu džemperi.
(4) sestdien pirmo reizi biju invalīdu tirdziņā Daugavas namā un arī Kalnciema ielas tirdziņā. Pirmajā drusku vilšanās, ka nebija tas, ko gribējās, nopirku šalli, bet mājās atklāju ka briesmīgi kož un tādu nevaru dāvināt! Kalnciema ielā bija tīri jauks ņigu ņegu, daudz ēdamā un, pats galvenais, daudz pozitīvu cilvēku. Nelāgi, ka briesmīgi sala pirksti, bet arī tos varēja sildīt vai nu pie ugunskura vai mikroviļņu krāsnī uzsildīta suņa. Pēc tam biju Rātsnama custom tirdziņā un izrādās tur bija puse tas pats, kas Kalnciema elā tikai cilvēku nebija un bija siltāks :D. Un pēc tam pārsteigums, ka pie Pēterbaznīcas tantukiem bija lētāki cimdi nekā visos iepriekš nosauktajos tirdziņos, turklāt vismaz viens tantuks viņus pats adījis. Nopirku vienus pa druskai aiz žēluma, bet pēc citā stendā ieraudzīju vēl feinākus, bet otrus pirkt vairs negribējās, jo tos pirmos jau nezināju vairs kam un kāpēc pērku : )
(5) uzšuvu gultai pārvalku un palaga ņurcīšanās problēma par 80% ir atrisinājusies - laikam vajadzēja apakšā ko stingrāku. Pabeigts gan tas pārvalks vēl nav, bet paredzu, ka tie palikušie sīkumi prasīs ilgu laiku : )
(6) rīt ciemos, otrdien joga, nevaru saprast, kad lai dodos uz to Mežparku ievērtēt slēpošanas trasi!
(7) šogad traki gribas adīt un tamborēt, bet atceros tikai pašus pašus pamatus (t.i. valdziņus kā tādus, bet neko vairāk) un nevaru atrast nevienu veco grāmatu. Būs vajadzīgas jaunas!

(2 pēdas | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 19. Decembris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba