Decembris 16., 2010


14:33
Šovakar brīvs vakars, varētu aizlaist uz Jarmarku, bet vienai kkā drusku slinkums un tā...

Kautkur fonā klauvē divi nepadarīti darbi - neesmu devusi nekādu ziņu par savām tumbām un neesmu aizgājusi ciemos pie vecāsmammas draudzenes..

(2 pēdas | ir doma)

16:50
jēeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, piezvanīju, piezvanīju, piezvanīju!
Cilvēks tikko pēc acs operācijas, šodien protams neko, bet sarunāju ka iešu ciemos pirmdienas pēcpusdienā.
Tagad tik jāizdomā, ko ar šodienas vakaru.. gribas uz to tirdziņu aizskriet, bet bail, ka tur būs maz cilvēku un tad man būs neērti, ka kautko nepērku, jo es nezinu, ko es gribu un tā un šitā. Zaķpastala vienvārdsakot. Uz to man vēl jāsaņemas.

(ir doma)

17:24
1h no darba laika ir nosista, iešu vien mājās, ne uz kādiem tirdziņiem. Jā, es zinu, ka pa visu dienu esmu nobumbulējusi precīzi vienu stundu un as ir daudz mazāk nekā pirms 5 gadiem, kad arī itkā skaitījos visai produktīvs darbonis.

(6 pēdas | ir doma)

19:49
Ja un kad nobriedīšu IKEA pasūtījumam:
(1) ÅRSTID lampu sērija, īpaši http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90163865
un sienas lampas arī feinas.

(2) Krēsli: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10087644 vai http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60155881 vai http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40115042 ... vispār visdrīzāk iekš LV, jo krēsliem te varētu būt samērā liela izvēle.
Tags:

(ir doma)

19:58
Un vēl no ērtajiem komplektiem, kas puslīdz labi izskatās esmu noskatījusi šo
... tālāk ... )

(ir doma)

20:00
Un ja saskaita visu, ko tā kā esmu sataisījusies pirkt, tad tūliņ tērēšu tūkstošiem vien : D

(ir doma)

21:56
Vispār ar tiem dīvāniem ir milzīga sāpe - es gribu ērtus, bet tie, kas ir ērti, nav īsti smuki. Es te lasu un baudu interjera un dizaina blogus un apskaužu tos, kas var iepirkties craigslistā un ībejā (mēbelēm par tiešām labām cenām, parasti nav nekādas piegādes, jābrauc pašam pakaļ).

(2 pēdas | ir doma)

23:51
Ārzemju internets ir "aizgājis ciet" un es beidzot varu atrauties no brick house bloga. Jāatzīst, ka pirmais pusotrs gads bija pavisam interesanti, bet vienā brīdī sākās pārāk daudz ieraksti, kurus skipoju. Bet kautkas man tajā interjerā patīk. Interesanti atklāt jaunas lietas un patiku.

(ir doma)

23:53
Rīt obligāti ir jāizsūc paklājs. Un jāizdomā par sestdienu - vai padzīvot pa Rīgu (un iemēģināt Mežaparka slēpošanu un satikt Maiju) vai arī divas dienas pavadīt Ikšķilē. Plānots bija otrais, bet ir diezgan liels vilinājums par jauku sestdienu. Un tāpēc tagad vēl drusku jāpiekopj virtuve un jāsagaida vīrs no ballītes.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 16. Decembris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba