Novembris 8., 2010


14:00
Ciba iet sviestā, gandrīz vai jāsāk domāt par backupu atjaunošanu (vispirms jāatrod, kur esmu noglabājusi vecos : )

(2 pēdas | ir doma)

20:09
Tā piespiedu diēta ir devusi labumu tādā ziņā, ka tik bieži neprasās saldu, asu un tā kārtīgi cepusi es vēl aizvien neko neesmu. Patiesībā pat ne tas, ka negribas, bet tas, ka uzreiz jūtu, kas kuņģim ne pārāk patīk (piemēram šodienas našķošanās ar fondū šokolādi vairāku stundu garumā).

Tai sakarā mājup ejot sāku prātot, ka jāizdomā, ko ēst vakarā un nolēmu, ka uzvārīšu kartupeļu biezputru (varbūt nav labākais ēdiens vakaram, bet vīrs pēc volejbola ēst gribēs tāpat). Bet, lai es varētu to vakaru sagaidīt, sev uztaisīju salātus: avokādo ar tomātu + gradu siermaizītes.. tam avokado ar tomātu klāt uztaisīju fikso mērci: olīveļļa, pipari, sāls un izspiests puscitrons. Sanāca ideāli.

Šodien arī nopirku aizkarus vidus istabai - visparastākos baltos, izskatīju jau visādus, bet sapratu, ka pārāk daudz variantu un labāk palikt pie pavisam vienkāršiem. Nopirku arī audumu guļamistabas aizkaru pagarinājumam, bet pagaidām vēl nezinu, kā piestiprināšu un kā izskatīsies. Vispār šodien redzēju daudz skaistus audumus, tik ideju un zināšanu brīžiem pietrūkst.

Pagaidām neesmu īsti pieķērusies bioloģijas ķieģeļgrāmatai, plāns tak bija katru nedēļu vienu nodaļu. Bet toties lēnām revidēju savu mācību pierakstu kastes un no fizikas studijām droši vien lielu daļu lidināšu ārā, jo neko vairs nesaprotu.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 8. Novembris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba