Novembris 1., 2010


10:32
Šodien gulēju un gulēju. Un tagad ir slinkums iet dušā : )
Bet mazā to_do liste ir sarakstīta, redzēs vai šodienai vai visām trim dienām, spēki tomēr atgriežas.
Šodiena gan vienīgā, ko sola saulainu, varbūt jāizmanto, lai nokārtotu visu, kas tā patālāk darāms..

(ir doma)

12:08
Nevaru atrast šokolādi. Šodien esmu saģērbusies visai dīvainā krāsu kombinācijā - melns ar brūnu. Uznācis lielais negribulis neko nedarīt - tas nozīmē, ka ir jāmaina atrašanās vieta, jo tikai tā es no tā varu tikt vaļā. Iekodu agrās pusdienās vakardienas biešu zupu un vēl minstinos pirms doties ārā, jo ir trīs dažādi virzieni, kurp varētu doties..

(ir doma)

15:32
Man ir jānobildē un jānēsā līdzi mana paklāja fotogrāfija, citādi šodien nopirku fantastiski skaista tumši pelēka toņa vilnas pledu un tikai pa mājas durvīm nākot iekšā sapratu, ka vajadzēja pirkt smilškrāsas. Neatminos vai tas derēja pēc izmēriem, bet vienalga.. Tagad jādomā, vai kādam dāvināt, vai tomēr lietot pašai. Patīk ļoti, bet īsti neiederas : (

(ir doma)

18:57
Tomēr šodien tāds pusspēciņš. Jau no pieciem jūtos nogurusi. Un ne tikai.. par laimi esmu pietiekoši agri sadusmojusies par savu bumbulēšanu, lai liktu nost datoru (varbūt) un ietu palasīt grāmatu un/vai padomātu par savu dzīvi. Par to, kas gribu būt, kad izaugšu liela.

(ir doma)

21:07
Stockamanī LV dizaineru drēbes īsti neuzrunāja ne stila, ne cenu ziņā, turklāt nebija nemaz tik viegli atrodamas. Varbūt pārāk laicīgi ierados un viss vēl nebija izlikts, varbūt rūpīgāk meklējot būtu ko atradusi, bet pirmais iespaids drusku nosita vēlmi (un tam, ko gribēju uzmērīt, savukārt nebija 36. izmēra). Grūti, protams, novērtēt un izvērtēt, bet 15-30 Ls par mazu bērna krekliņu, un 50-80 Ls par pieaugušo t-kreklu man šķiet drusku neadekvāti. Es saprastu, ja tur būtu kāds idejiski sarežģīts un interesants risinājums, bet nebija.. un manās acīs melns trikotāžas krekliņš ir melns trikotāžas krekliņš nevis māksla : ) Drusku žēl, jo gribēju sev noskatīt dāvanu, bet nu būs jāmeklē kas cits. Mammaslampas līgavas lampa arī atkrīt, jo man nepatīk, kā viņa izskatās no apakšas un griestu lampai mājās tas ir gana svarīgi. Tad nu paliek pulksteņi..

(1 pēdas | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 1. Novembris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba