Oktobris 28., 2010


11:54
Šodien guļamdiena. Meklēju, ko vēl no latviešu dizaina es varētu vēlēties sev. Sarakstā ir lampa, vēl varētu kautko no tērpiem vai aksesuāriem, bet tur man kautkā neērti būs staigāt pa veikaliem : )

Jāizdomā šodienas divi vai trīs darbi, ko paveikt. Pieskaitot tam vēl ēst gatavošanu - tas ir viss, ko dienā varu izdarīt.
Viens varētu būt beidzot aiznest zābakiem papēdi pārvilkt - zābaciņi jau paši gan ar drusku cietuši un pagāšgad bija doma, ka jābeidz valkāt pavisam, bet tas kas šogad darās apavu veikalos ir diezgan liels ārprāc. Es, protams, saprotu, ka grūti laiki, bet kautkā cenas nešķiet adekvātas, turklāt nevaru nekādi atrast tikpat ērtus un feinus.
Otrs varēu būt aiznest pārvaldniecei īres līgumu izlabot.
Trešais varētu būt sakārtot krelles, pudelītes un vēl viskautko. Tas, ka no tām visām somām man ir bijusi vajadzība pēc viena maza maciņa arī par kautko liecina.
Un ceturtais būt noskatīties "The Graduate", jo vīrs jau ir redzējis, bet es ne.

Un piektais - padomāt. Padomāt par to, ko tiešām gribu darīt.

(2 pēdas | ir doma)

14:07
Man pirmo reizi ir darbnespējas lapa. Tā ko iedeva uz rokas ir tāda, kur rakstīts ka atbrīvota no darba esmu no 18.10 - 26.10 un Darbnespēja turpinās no 27.10.2010, kas ir akurāt slimošanas 10. diena, bet tā nav iekļauta tajā intervālā.
Šodien kolēģe piezvanīja, sākām runāt un es attapos, ka man tak laikam šitā lapa ir jāver ciet un jātaisa vaļā jauna, jo šodien ir 11. diena. Bet tā pirmā lapa laikam beigusies ar vakardienu? Es neko no šitā nesaprotu, zvanīšu ģimenes ārstam, bet kamēr neesmu sazvanījusi, tikmēr iepukstu savu nesaprašanu : )

(7 pēdas | ir doma)

14:33
Varbūt vienas kājas vietā der trīs
... tālāk ... )

(1 pēdas | ir doma)

16:31
Aizbraucu pie savas ģimenes dakteres, kura izrādās ir komandējumā, viena māsiņa neko nejēdza vispār, otra uztaisīja man jaunu slimības lapu vienai dienai (jo slimnīcā man nezkāpēc bija uz 9 dienām iedota nevis uz 10) un atvēra zilo lapu. Kamēr es tur biju, atklāja vienā pašu rakstītajā dzeltenajā lapā kļūdu, ka nav uz 10 dienām izrakstīta bet tikai uz 8. Ļoti ceru, ka manā zilajā lapā kļūdu nebūs...

Pie reizes dabūju nosūtījumu un aizgāju uz Gulbi nodot pēdējās analīzes. Itkā vajadzēja iet rīt no rīta, bet rīt sola sliktu laiku un es turpat blakus jau tāpat biju. Gan jau nebūs briesmīgs, ka nav pagājušas pilnas 7 dienas, bet gan 6 ar pusi.

Šie tad nu būtu mani divi dienas darbi, jūtos nogurusi : )

(ir doma)

17:34
Viena mana ideja ir materializējusies, gan ne manā izpildījumā, bet prieks vienalga: www.idille.lv
Tagad tik būtu jāatrod cibas ieraksts : )

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 28. Oktobris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba