Oktobris 11., 2010


07:56
Sestdien sapirkos padsmit kg ķirbjus, pirmo uztaisīju zupā, palika vēl pāri - taisīšu pankūkas. Pārstiepos nejēgā, pārāk prātīgi jau tas nebija, bet nu baisi gribējās un nopirku četrus dažādus + 3 gab butter-nut squash, kas esot visvieglāk pagatavojamie.

Ai, vispār sviests, nav iespējams nedomāt par lielu baltu ziloni.

(2 pēdas | ir doma)

09:45
Ir darbi, kurus gribas darīt brīvdienās un vakaros - ar vienu tādu vēl aizvien mocos un iekavēju kaudzi citus darbus.. vismaz man tā šķiet.

(ir doma)

13:36
Portāla pirmā puse iekustināta, ir izdevies arī citiem paskaidrot/pastāstīt vajadzīgo info. Varbūt lēnām atgriežos pie tā, ka spēju konstruktīvi sastrādāties (vai arī beidzot to iemācos).

(ir doma)

15:39
Tāks, vecaimammai zāles vajadzīgas tomēr šodien >> ja azieju tagad, tad teorētiski varētu paspēt uz pusiesācēju jogu, bet nezinu, vai paspētu izdarīt visu, ko derētu uz rītdienu. Otrs variants ir iet vēlāk vakarā uz iesācēju grupu (ņemot vērā, ka pēc piektdienas man sāp visas maliņas, varbūt nemaz nebūtu sliktākais variants).. Vai arī variants neiet uz jogu nemaz un pastrādāt darbā. Ņemot vērā ka darbā biju pusastoņos - mierīgi varētu izveikt A variantu. Ņemot vērā, ka īsti apmierināta ar rezultātu vēl neesmu - labāk būtu B vai C. No veselības viedokļa protams labāk B, jo jākustās arī ir.
No trešās puses jāņem vērā, ka dīkdienība man šodien ne pavisam neder, prāts jānodarbina, lai nedomā visādas muļķības.

(ir doma)

19:04
Actiņas šķības, darbā no pusastoņiem. Noslēdzu lielo lampu, uzslēdzu galda lampu - sajūta, ka strādātu mājās. Man dažreiz patiešām patīk strādāt "pēc darba", jo tad ir miers, tad var sakoncentrēties. Joga būs rīt mājās : )

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 11. Oktobris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba