Oktobris 8., 2010


08:51
Vakar biju Neiburgā uz pusdienām ar mammu, pēc tam uz Aīdu. Skaista un krāšņa opera, it īpaši pirmie divi cēlieni. 12.rinda 1. vieta izrādījās super veiksmīga, tāpat laba būtu 11. rindas 2. un 3. vieta. Pirmo reizi aizgāju arī uz 1. un 2. balkonu - pēdejā man sametās bail no augstuma tik ļoti, ka tālāk par vienu soli nemaz negāju. Ievērtēju arī ka uz Oņeginu esmu nopirkusi ne pārāk labu vietu, stabs redzes lokā sanāk diezgan ļoti, skatuvi teorētiski neaizsedz, bet nu jokaini gan (un cena arī bija tāda pati, kā jebkurai citai blakus vietai).

Pirmo reizi iepirkos Operas kafejnīcā - nopirku divas apelsīnu sulas glāzes, vienu 2. stāva balkona kafejnīcā, otru beletāžas kafejnīcā. Un mājās izdzēru vēl sulu. Riktīgi gribas apelsīnu sulu, kaut gan ikdienā sulas nedzeru vispār.

(2 pēdas | ir doma)

11:01
Rīts pavadīts visai jēdzīgi, gribas drusku pagurķoties. Apelsīnu sulu vairs negribas - nez ko tas varētu nozīmēt :D

(4 pēdas | ir doma)

11:20
Tikko nopirku trīs biļetes uz Opolais solokoncertu nākošā gada martā!! (sun) (clap) (dance)
(pamanīju nejauši, ka tiek jau trīs dienas tirgots, biju cerējusi, ka man atnāks uz mailu kā jaunumi, uz kuriem parakstījos)

(ir doma)

13:25
Šodien priecājos, ka laiks skrien. Vēl 3,5 dienām jāpaskrien, lai pa nakti nebūtu tādi sapņi kā šonakt, kad pēc pamošanās ir vēl drusku jāpaguļ siltumā, lai riebīgās sajūtas aiziet prom.

(ir doma)

22:30
Šovakar biju uz jogu un vakarā neiekurināju krāsni, noskatījos visas sērijas un nosala kājas. Trennējos drukāt izmantojot alt taustiņu - nav diez ko ērti, jo labās rokas īkšķi parasti izmantoju space taustiņam. Miegs nāk kā mākonis un es viņam arī ļaušos.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 8. Oktobris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba