Oktobris 6., 2010


09:04
Vakar miegs nāca kā mākonis jau pirms desmitiem, bet gribējās sagaidīt mājās MV un beigās paliku nomodā līdz pusvieniem. Šorīt pamodos ap septiņiem bez modinātāja un labā noskaņojumā!
Tags:

(ir doma)

10:41
Esmu nolēmusi - oktobris būs ēst gatavošanas mēnesis! Esam sestdienu rītos pasākuši iet uz Vidzemes tirgu, bet parasti sapērku 2-3 dienām, brīvdienās gatavoju ko gardu, bet darbdienās abi silto ēdienu ēdam darbā un gan launagā, gan vakarā sanāk tikai nieki, galvenokārt maizītes ar tomātiem. No rīta ir putra, pa dienu ēdnīca ir gana laba, prātīgi būtu sākt ar to, ka regulāri gatavoju vakariņas. Tas savukārt jāsaskaņo ar vīru, jo abi divi mēdzam nākt mājās neregulāros pulksteņa laikos. Tātad - prātīgi būtu izvēlēties trīs vakarus, kuros noteikti gatavoju un pārējos kā sanāk. Tas protams nepieciešams tikai tik ilgi, kamēr izveidojas ieradums gatavot vakariņas : )

Šovasar ir sanācis nomainīt savus gaļas ēšanas paradumus no vista-cūka-liellops uz liellops-cūka-vista un jūtos ļoti labi (vai nu tas, vai šaibas, vai abi, bet hemoglobīna rādītāji ir ievērojami uzlabojušies). Pēc jūnija pozitīvās pieredzes gribas pamēģināt eko/bioloģisko saimniecību produkciju, bet neesmu vēl saņēmusies ne dabasdobei ne Berga bazāra tirdziņam. Vispār jāsāk gaļa iepirkt lielākos daudzumos un sasaldēt - 2 nedēļas saldētavā tak nav nekas slikts!

(2 pēdas | ir doma)

21:01
Lielais šķīvis ceptu kartupeļu, divas ceptas olas un tomāti ar sīpoliem un krējumu + divas stundas "how i met your mother" un man ir uzradusies otrā elpa. Trauki nomazgāti, tualetes durvis notīrītas, jānoloka vēl drēbju kalns un tad varēs domāt, ko tālāk - joga, biloģija vai gulēt.

(ir doma)

21:05
Pagājušo otrdien biju pie dakteres, vakar noskaidroju, ka visas analīzes ir labas, tik neatceros kādas analīzes tās vispār bija :D

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 6. Oktobris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba