Jūnijs 8., 2010


10:39
Pirmā pieredze http://marimax.lv/ veikalā bija ļoti ok. Audumu klāsts liels, kvalitāte ok, cena gan drusku augstāka nekā internetā publicētā (+15ls). Solīja dīvānu piegādāt 3 dienu laikā, bet tā kā mums pašiem tas nederēja, tad vienojāmies pēc nedēļas. Apgalvoja, ka dienu iepriekš zvanot, lai atgādinātu/saskaņotu laikus, bet tā kā tā bija pirmdiena, tad solīja uzzvanīt no rīta.

Ar to arī pozitīvais ir beidzies. Vakar no rīta neviens nepiezvanīja, savukārt man līgums un numurs bija palicis Ikšķilē. Laicīgi atbraucām, uzzvanījām, oi, nē, šodien nebūs, šoferis nav atbraucis. Viņi no rīta zvanot tiem, kam vedīs, attiecīgi man tipa bija jāsaprot, ka nebūs! Tā kā solīja, ka šodien visdrīzāk būs, tad teica, ka no rīta zvanīs. 10:30 es viņiem zvanu, lai noskaidrotu, vai tad būs vai ne un cikos, atbilde ir - jā, jā, vakarā vedam. A piezvanīt viņi taisījās 5 min iepriekš, vai?! Eh, dusma par šitādiem, rakstīšu mailu viņu direktoram, nezinu tik vai sagaidīt, kamēr atvedīs, vai rakstīt tagad uzreiz.

(ir doma)

11:35
Aizrakstīju mailu, kur paskaidroju, ka viņi man ir izčakarējuši divas dienas un izjaukuši plānus. Redzēs, vai un kāda būs atbilde.

(ir doma)

14:24
Pilnīgs ceļojumu plānošanas fail!
Nesanāk atrast info, kas palīdzētu pieņemt lēmumu - jā, daram tieši tā! Pagaidām izskatās, ka varētu būt maršruts Bastia -> Bonifacio -> Ajaccio, bet tas transports, transports.. rezerves variants ir paņemt telti un palikt kempingā pie jūras :D

(ir doma)

14:39
Saņēmu atbildi no Marimax - ne ar vārdu neatvainojās, tikai atrakstīja, ka ņems vērā ieteikumus un novēlēja jauku dienu. Ja jau direktoram ir tāda attieksme, tad nav brīnums, ka pārējie pārāk nesatraucas.

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 8. Jūnijs 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba