Decembris 12., 2013


[info]smille20:21 - Kur nopirkt labu gaļu
Man pat liekas, ka Rimi klētī ir Jaunliepu vistas, tikai nevis 3ls/kg, bet 5ls/kg

Pats raksts:
http://cetrassezonas.lv/lv/apskati/derigi_zinat/article.php?id=6810


Šie cilvēki ir cieņā visu gadu, bet tad pienāk gada skaistākās dienas ar gurkstošu sniegu, salu, kas kož degunā, smaidiem un priekiem. Dienas, kurās mēs tik ļoti gribam, lai viss sanāk pēc plāna. Tad nu palīgā nāk šie daži cilvēki, kas atrisina vismaz vienu problēmu – labas gaļas iegādi.

Ja arī tu šogad domā Ziemassvētkos gatavot tītaru, pīli, zosi, vistu, jēru vai kādu cūkas cepeti, tad šeit ir mūsu iemīļotie pārdevēji, kas parūpēsies par to, lai tavs galds tukšs nepaliktu. Ja gribi, lai ir 100% droši, tad labāk savu ideālo gabalu rezervē. Un neaizmirsti arī viņiem novēlēt priecīgus Ziemassvētkus!

Saimniecība „Čiekuri”

Katru nedēļu piektdienās, sestdienās un svētdienās no Ogres novada Taurupes pagasta uz tirgu atbrauc mazie cālīši – līdz 700 g (Ls 5 / kg), vistas (Ls 4,50 / kg), zosis un pīles (Ls 8 / kg), tītari (Ls 5 / kg), truši (Ls 7,50 / kg), olas, akniņas un vēl šis tas. Ja vēlies rezervēt – zvani 26019182.

Saimniecība „Jaunliepas”

Šī saimniecība bija viena no pirmajām Centrāltirgū pārstāvētajām, par kurām pircējs varēja būt drošs – vietējā putnu gaļa, kas vienmēr bija pieejama uz svētkiem (ja vien neizpirka). Šodien tā pati kundze vēl arvien tirgo tās pašas labās vistas (Ls 3 / kg), tītarus (Ls 5 / kg), zosis (Ls 8 / kg), pīles (Ls 6 / kg), trušus (Ls 7 / kg), vistu un pīļu olas, zosu taukus (jā, jā) un vēl kādas no putnu iekšām.

No trešdienas līdz svētdienai. Rezervācijai zvani – 29147357.

Abas minētās saimniecības meklē Centrāltirgus gaļas paviljonā, ieejot no piena paviljona puses pa centrālo eju, otrajā ejā pa kreisi.

Saimniecība „Kalvāni”

Šis ir Vidzemes tirgus uzticamākais gaļas pārdevējs. Pastāvīgajiem klientiem vienmēr tiks tikai un vislabākais, no teļa gaļas līdz aromātiskam un maigam jēram, labai liellopa gaļai, skaistai un pēc cūkas garšojošai cūkas gaļai. Vienmēr iespējams sarunāt, ka kādu tev interesējošu gabalu tev atstās – kā, piemēram, nieru taukus Ziemassvētku mince pie. Savu lielo cūkas šķiņķi noteikti pērc šeit. Rezervācijai zvani – 26183556

Saimniecība atrodas Vidzemes tirgus gaļas paviljonā. Ieejot pa galvenajām durvīm, pirmais stends pa kreisi.

Saimniecība „Laukgaļi”

Mērija Viļūna ar vīru ikdienā audzē vistas (Ls 5 / kg), bet svētkiem piedāvā arī zosis un pīles. Visu gadu pieejamas arī vistu, šad tad pīļu, zosu un pērļu vistiņu olas. Vistas garšo pēc vistām un olas – pēc olām. Vienas no olām, kuras mēs izmantojam ēšanai jēlā veidā. Ja vēlies ko rezervēt, zvani – 26537090. Meklē „Sky & More” un „Berga Bazāra” tirdziņos.

Saimniecība „Kraujas”

Pie Guntas Čepukas iegādājies fantastisku cūkgaļu – gan svaigu, gan žāvētu, šad tad vistas, uz svētkiem zosis un pīles. Arī lauku vistu olas. Cilvēks, pie kura pirktā gaļa garšo un smaržo kā gaļa. Ja gribi ko rezervēt, zvani – 26537090. Meklē „Berga Bazāra” un Kalnciema ielas tirdziņos.

Saimniecība „Sidrabjērs”

Bioloģiska jēra, liellopa, trušu gaļa, kā arī vistas un pīles. Gaļa sapakota vakuuma iepakojumos, sadalīta pa gabaliem. Ja vēlies veselu jēra kāju vai rezervēt kādu no retajiem putniem, zvani – 26614888. Meklē „Sky & More”, „Berga Bazāra” un Kalnciema ielas tirdziņos.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba