Oktobris 25., 2012


[info]nova12:27
1) IMO, ne ar ko
2) var
3) neesmu mēģinājusi, bet pieņemu, ka labāk svaigas
4) no vecām receptēm - sarīvē uz rupjās rīves bietes un skābus ābolus puse uz pusi un sautē līdzīgi kā skābus kāpostus, kamēr bietes mīkstas, un tad pievieno vārītas pupiņas, pasautē vēl un ēd šo visu ar krējumu.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba