Aprīlis 10., 2012


[info]smille18:53 - Puķkāposts ar kanēli
Uzticamies intuīcijai - tvaicēts puķkāposts apcepts sviestā un ar kanēli patiešām garšoja labi. Kanēlis tika izvēlēts vienkārši ošņājot garšvielas, neviena cita tā neuzrunāja.

Šobrīd cepu mafinus no griķu un tritikāles miltiem. Pieliku par 1/2 glāzi vairāk miltus, bet sanāca mazāk mafinu. Griķu milti laikam vairāk uzsūc šķidrumu, citreiz jāliek 1/2 glāze griķu 1 glāze citu miltu.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba