Janvāris 27., 2012


[info]smille14:56 - It's a good day
Meita pa nakti gulēja labi un pamatīgi, attiecīgi no rīta abas pamodāmies izgulējušās un labā noskaņojumā. Pirmo gulēšanu 3h nogulēja man uz rokām, tikai pašā sākumā pamēģināju ielikt gultā un atmetu ar roku. Rezultātā - bērns nogulēja kārtīgu miegu nevis tikai pasnauda. Tad salasījos par laktozes problēmām un pirms barošanas vienus 20 ml izlēju -> bērns lēnām ēda 15 min uz apēda 100g. Tad padzīvojās nomodā, kamēr es sāku gatavot pusdienas, aizmiga gan uz rokām, bet ieliku gultiņā uz vēdera - guļ jau stundiņu. Cepetis sanāca lielisks (bez sāls, garšvielu maz, bet garša super), uztaisīju arī burkānu salātus klāt. Un kamēr cepās cepetis sajaucu mīklu auzu pārslu cepumiem, ko cepu tagad. Drusku gan būs pa vienkāršo, jo riekstus nevarēju paspēt sataisīt klāt (mums ir tikai čaulās), bet toties būs maz cukura (100ml).

Un pirms 15 min kurjers atnesa puķes!

Pavisam ideāli, ja arī GAP sūtījumu atvedīš tomēr šodien (pirmo telefna zvanu nedzirdēju un viņi netika pa ārdurvīm iekšā)

upd. un kamēr bērns uz rokām, tikmēr lasu virginia_rabbit atsūtīto grāmatu. Forša sajūta, ir nedaudz par ko padomāt (it īpaši bērna ietekmi uz ģimeni un laulību)

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba