Maijs 14., 2011
smille
22:54
Ja sanāk pavidam atplīst, tad buljonu var vārīt arī 4h! Labi ka pamodos tāpat nevis no piedeguma smakas. Un pirmo reizi gaļa juka ārā tā, ka no katla jāņem ārā ar kausiņu. Bet buljons toties tiiiik gards!
Read Comments
Reply
No:
( )
Anonīms
- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri
>
Jaunākais
>
Arhivētais
>
Draugi
>
Par sevi
Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz
>
Go to Top
Sviesta Ciba