Decembris 30., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:26
Mājas darbu vietā devos tomēr ekspedīcijā uz veikaliem. 20. gadsimtā bija tiiik smuki, bet diemžēl dārgāk nekā biju cerējusi. Vai arī mana izvēle krita uz pašiem pašiem dizaina vēsturē nozīmīgākajiem objektiem, kuriem attiecīgi arī cena bija tāda kāda nu bija. Nedaudz arī žēl, ka cenas visam jāprasa (tas speciāi),man tomēr labāk būtu paticis, ka varu palūrēt uz šiltītes pirms prasīt, lai pastāsta.. bet ar tām lampām ir maģija.. jo pēc tam iegāju vienā citā, jaunu lampu veikalā, un tur no 100 man tā īsti negribējās nevienu, kamēr 20.gs. no 20 gribējās katru otro.

Robots mūsmājās šovakar ar nebūs, izgāju vēl apli "pa rajonu" un uznāca milzu negribulis domāt, ko gatavot ēst, tāpēc ēdienu veikaliem gāju garām. Tā man uznāk laiku pa laikam - negribu un viss.

Tagad vakars brīvs, viena pati mājās. Varētu paturpināt vakardienas listi vai arī varētu iekrist grāmatā. Pirmdien/otrien izlasīju Pļaukas pirmo daļu, lasīju līdz 3iem, vakar balle līdz 3iem, šitā būšu normālu gulēšanas režīmu nojaukusi, tāpēc šodien laikam vajadzētu censties aiziet gulēt normāli.

(ir doma)

smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba