Novembris 16., 2010
smille | 21:29 Jāizdomā ko pagatavot 15 + 5 cilvēku ballītei (+5 ir tādi, kas nav pateikuši vai būs, cik ilgi būs..) Ar saldo ir diezgan vienkārši, bet ar sāļo nevaru saprast. No vienas puses gribētos ko siltu, no otras puses - pie galda sēdēšana nebūs, tāpēc ēdamajam jābūt principā negriežamam. Un vēl jau gribās lai tas būtu kāds tradicionāls LV ēdiens, kas visu padara drusku sarežģītāku. Turklāt ēdienam ir jābūt tādam, lai var dot ciemiņiem dažādos laikos (t.i. lai viegli uzturēt siltu, lai var ēst arī pavēsu)
Saldajā: - Divas siera kūkas (jācep rīt) - Banānmaize/kekss (laikam jau viens gab, jo ir jādzesē.. bet varbūt var arī divas) - Ābolmaize (ašā, bet garšīgā) - Vīnogas - Citi augļi, apelsīni, banāni..
Sāļajam: - pīrāgus? Tad rīt jāsagriež gaļa, savs laiciņš paies, bet varētu būt ok - zirņus ar speķi??? - vistu spārniņus??? (bet šos es ne pārāk māku) - ķirbju zupa??? (bet lielais katls pie draugiem) - vēl kautko???
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |