Augusts 13., 2010


[info]smille09:25 - duša, vešmašīna, ledskapis
Pašā vakarā uznāca enerģija, ņēmos pa virtuvi un nokrāsoju beidzot dušai apmalītes (tiesa gan otru reizi nepaspēšu, jo beidzot tak ir jāsāk to lietot)

Veļasmašīna ir pieslēgta ļoti veiksmīgi (ignorējot to, ka viens plurķītis iekrita iekšā un nevarējām atrast, savukārt citu štruntiņu īsti nevarēja iebāzt viņam paredzētajā caurumā) un arī iemēģināta. Bez pulvera 30 min programmā palagu izmazgāja pat visai tīru (nebij balts, bet gaišs gan).

Ar ledusskapi nomocījāmies 2 h vai vairāk, kamēr apmainījām durvis (katrai skrūvei savādāka galva, instrukcijām vienīgā puslīdz zināmā valoda bija DE). Pārvietot gan nebija problēmu, bet vēl palika nolīmeņot, jo tieši tajā vietā izrādās grīdai ir slīpums. Šodien no rīta ienāca prātā ideja ar ko no pieejamajiem materiāliem to līmeņošanu varētu izveikt - ar lamināta pārpalikumiem. Vēl feināk būtu ar dēlīti, bet nezinu jau kāds būs vajadzīgajais biezums. Vispār virtuvē ir jokainas flīzes: ideālas priekš sliņķiem, jo neredz netīrumus, bet ar baigiem nelīdzenumiem, man pat šķiet, ka tās ir domātas terasei vai vnk ārā flīzes.

Lēnām arī saprotu, kas vēl trūkst: tējkanna (būtu jau labi, ja būtu mazjaudīga, bet tagad tādas tikai miniatūras var dabūt), veļas žāvēšanas statīvs (laikam tradicionālo, salokāmo), vidēja izmēra katls (3l? 5l?, uz aci cerams sapratīšu), vannasistabai ratiņi, jo esošie ir drusku par augstu un zem izlietnes nepaiet (sasodīts!)

P.S. uzcepu banānmaizi un pēc tam dārzeņus - cepeškrāsns termometrs droši vien ļoooti noderētu.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
smaidi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba