печально быть антисоциальным - rimi tirgo sliktu ēdienu

Dec. 13th, 2006

10:19 pm - rimi tirgo sliktu ēdienu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(19 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:December 14th, 2006 - 12:02 pm
(Link)
Njaaa, jāaudzē un jāgatavo viss pašiem.
Par to pašu Stockmann un Sky arī ir tādas pašas atsauksmes par veciem pieniem. Laikammazliet labāk kā Rimi, Maximā un Mego tur tomēr ir.
Neko īsti nezinu par Prisma.
Arī tirgū tu nekad nevarēsi pārbaudīt, cik daudz ūdens ir piejaukts pienam un krējumam, un no kurienes nākuši dārzeņi, un vai tas dzeltenīgais klucis, pie kura ir zīmīte "sviests", tiešām ir sviests (visbiežāk tā nav). Profesionāla pārdevēja ir tā,kas melos acis nepamirkšķinot.
Tā ir, ka visu, ko var, atliek rūpīgi apskatīt, apčamdīt, apostīt. Varbūt sanāks iedzīvoties nosodījumā, bet vismaz mazliet sevi varēs pasargāt.
Un ar augļiem laikam vislabāk ir pirkt no paziņām pašaudzētus ābolus un bumbierus un pārējos Latvijā augušos, kad ir sezona. Un aizmirst par saķīmiķotajiem ievestajiem augļiem.
Vispār tu mani esi rosinājis uz mērenu sašutumu :)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:December 14th, 2006 - 03:08 pm
(Link)
Aizgāju uz Prisma- nevienu bojātu augli vai dārzeni es tur neredzēju. kartupeļi nebija augstākā labuma, tomēr galvas tiesu labāki par Rimi nopērkamajiem. Derīguma termiņus gan nekādus nepētīju. Un tā kā tur ir plašas telpas un nekādu rindu pie kasēm, tad kopumā pieredze pozitīva.
(Reply to this) (Parent)