03:30 pm - aukstā zupa
puse dzeltenās paprikas, (1.62/kg)
2 mazi tomāti, (.65/kg)
1 vidējs gurķis (.89/kg)
80g zemnieku gaļas (1.93/kg)
Visu sīki sagriežam sametam bļodā un pārlejam ar paniņām (.19). Atlikušās paniņas izdzeram un piekožam rupjmaizi. (.35)
(šitā aukstās zupas taisa citi)
| From: | ieva |
Date: | June 4th, 2003 - 02:43 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Varbūt tev ir arī kādi ieteikumi sacepumam? Man ir vārīti kartupeļi, bet nezinu, ko ar tiem iesākt:)
Kaartaam skeelees kartupelji, tomaati, siers+ garshvielas peec gaumes.
| From: | ieva |
Date: | June 4th, 2003 - 02:51 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nav siera, bet ja aizvietotu ar olu vai kaut ko tādā stilā... moš sanāks:)
Jaa- ola ar tur iederaas :)
Labu apetiti!
| From: | ieva |
Date: | June 4th, 2003 - 02:54 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Paldies!:))
nabaga zemnieki, un nabaga viņu gaļa ;)
btw ko man iesākt ar pērno (tb vakarējo) karupeļu biezputru - kā viņu iedabūt kaukādā sacepumā,bet bez gaļas un bez olas? nu, pavār? ;)
| From: | ieva |
Date: | June 4th, 2003 - 03:01 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Moš vienkārši uzcep?:)
naj, tādu jau es nesen ēdu... :)
gribējās tādu - ar kraukšķīgu virsiņu, ar kaut ko pildītu.. nu tādu, ņammm!
Es pielietu pienu, uzsildiitu, samaisiitu ar zaljumiem un eestu gardu muti. Ak, kaa man sagribeejaas taadu vakardienas kartupelju biezputru.
| From: | sin |
Date: | June 4th, 2003 - 03:45 pm |
---|
| | | (Link) |
|
izmet ārā!