печально быть антисоциальным - pamēģināt alternatīvās metodes pirms uz pierādījumiem balstītās medicīnas?

May. 20th, 2010

02:02 pm - pamēģināt alternatīvās metodes pirms uz pierādījumiem balstītās medicīnas?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(31 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]up
Date:May 20th, 2010 - 02:49 pm
(Link)
pardon par daudzajaam gramatiskajaam kljuudaam, bet es sashuumeejos un steidzos atbildeet
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:May 20th, 2010 - 02:55 pm
(Link)
Atvaino, kuņģa čūla nav vis "galvā", tā ir infekcijas slimība, ko rada heliobaktērijas un ko viens un divi izārstē ar "smago artilēriju". Pašārstējoties ar homeopātijām vai citiem alternatīviem paņēmieniem, var tikai uz kādu brīdi samazināt simpotomus - baktērija paliek un jebkurā izdevīgā mirklī atkal ir uzliesmojums.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]up
Date:May 20th, 2010 - 03:11 pm
(Link)
mees dziivojam bakteerijaam pilnaa videe un jautaajums ir kapeec viens oganisms pret bakteriaalaam infekcijaam ir uzneemiigaaks un cits nee paliek atklaats. es veelreiz atkaartoju, ka esmu par kompleksu pieeju - ok, ar antibiotikaam nobeidzam bakteeriju, bet paraleeli uzlabojam dziives kvalitaati citiem liidzekljiem, jo, kaa zinaams tieshi peec antibiotiku kursa ir vislielaakaa iespeeja sakjert kaadu jaunu infekciju, jo imunitaate ir pazeminaata.
atkal atgriezhos pie pieredzes - mana mamma gadiem mociijaas ar divpadsmitpirkstu zarnas chuulu, taa, ka vairaakas reizes likaas slimniicaa, jo taa asinjoja. nekaada mediciina neliidzeeja. tapeec meta gala beigaas meiru un cieta no saasinaajuma, liidz saasinaajuma. peectam izshkjiiraas no mana teeva un "ak, briinums" - dazhu meeneshu laikaa viss sadzija un pazuda itkaa nekad nebuutu bijis. var jau teikt, ka sagadiishanaas... i don't think so.

un vispaar man shkjiet, ka shis fleims ir bezjeedziigs. gluzhi taapat kaa muuzhiigaa viedoklju apmainja starp vegjetaarieshiem un galjeedaajiem.

savukaart, ja vajag teemu paplashinaat, lai nolaistu tvaiku, veel jau var pacelt veco labo vakcinaacijas jautaajumu.
(Reply to this) (Parent)