slikts sapnis - [entries|archive|friends|userinfo]
slikts

[ website | untu.ms ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 13th, 2009|08:03 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
visvairāk man savā mammā kaitina, ka viņa nevar skaidri pateikt, kas notiek uz ekrāna. ideja laikam ir tāda, ka es zinu no galvas visus iespējamos ziņojumus, ko dators spēj radīt, tāpēc "tagad viņš man te kaut ko saka" ir pietiekami skaidrs apraksts. vēl reizēm ir tā, ka pēc vienkāršiem norādījumiem seko garas, garas pauzes, un nav iespējams saņemt paskaidrojumus, kura tieši darbības "nospied Advanced pogu" daļa var būt tik laikietilpīga. man nekas cits neatliek kā gaidīt un censties aptvert, kurā brīdī mans priekšstats par viņas datorā notiekošo ir varējis palikt tik neaktuāls.
Linkdot krepsi

Comments:
[User Picture]
From:[info]cannibalsmith
Date:October 13th, 2009 - 12:50 pm
(Link)
+1. Es manuprāt esmu atklājis kā datoru redz jūzeri. Uztaisi screenshotu un izfotošopē pilnīgi visu tekstu laukā. Jūzeriem neeksistē Advanced poga, bet gan, piemēram, trešā poga lejā no kreisās puses.
From:[info]slikts
Date:October 17th, 2009 - 07:44 pm
(Link)
viņa to nevar novelt uz valodu, jo visu laiku runā angliski
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:October 13th, 2009 - 01:40 pm
(Link)
Āāā, cik es labi šito saprotu! Kad mana māmiņa sāk teikumu "Te datoram kaut kas...", man momentā sakāpj asinsspiediens, jo ir pietiekams priekšstats par turpmāko sarunu.
[User Picture]
From:[info]dzha
Date:November 4th, 2009 - 12:28 pm
(Link)
:))) ech, jaunatne! kad jusu berni pasmiesies par jums par neprasmi lietot elementaru lazerkosmosmikrobiologjtehnologjiju tad redzesiet :)
From:[info]slikts
Date:November 4th, 2009 - 12:30 pm
(Link)
nē, mēs parūpēsimies, lai viņi būtu pārāk dekadenti