slikts sapnis - rīkstniecība [entries|archive|friends|userinfo]
slikts

[ website | untu.ms ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

rīkstniecība [Sep. 27th, 2007|12:06 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
mamma vienreiz teica, ka viņa tic, ka rīkstniecība darbojoties. ja es būtu atjautīgāks, es būtu pajautājis, vai viņa tic arī tam, ka skursteņslauķi nes laimi. nupat to atcerējos, kad internetos nejauši atradu vienu saitu, kur kāds sauc sevi par "sertificētu dziednieku-rīkstnieku", un dod visādus intersantus padomus. vislabāk man patīk logo:



es uzreiz nejauši iedomājos par kādu citu līgu:



katrā gadījumā, es nosūtīju vēstuli, lai noskaidrotu vairāk, izliekoties, ka esmu ieinteresēts. varbūt tas cilvēks pastāstīs kaut ko interesantu.
Linkdot krepsi

Comments:
[User Picture]
From:[info]artis
Date:September 27th, 2007 - 12:12 am
(Link)
nevar izlemt: trenēties krava magu vai trenēties meklēt dziļurbumus
[User Picture]
From:[info]artis
Date:September 27th, 2007 - 12:16 am
(Link)
Mūsu senči domāja par pēcnācējiem , lai bērni būtu veselīgi , galvenā loma bija sievietei . Kur tas redzams ? Cēsu pilī ir rotkalis , kur ir attēlota no koka sieviete , uz sievietes sakārti rotas , rotas kopējais smagums no seši līdz astoņi kilogramu , jo ar rotas palīdzību tika attīrīta no āderes starojuma septiņu metru rādiusā . Kur sieviete staigāja āderes starojums nekādu ļaunumu nevarēja nodarīt . Vēlāk, lai nebūtu jānēsā lielais smagums , tika šūti tautas tērpi un jostas izpildīja to pašu funkciju . Nēsājot tautisko Lievārdes jostu arī nēsātājs tiek aizsargāts no āderes starojuma .
From:[info]slikts
Date:September 27th, 2007 - 12:17 am
(Link)
viltus dihotomija! viens otru neizslēdz!! dari abus
[User Picture]
From:[info]artis
Date:September 27th, 2007 - 12:19 am
(Link)
Biķernieku mežā tika veidots ēbrēju tautai piemiņas vietu , kur tika uzstādīti granīta akmeņiem liels laukums , ka tie būtu cilvēki . Bet šie granīta akmeņi uztver āderes starojumu un raida uz Mežciemu , Purvciemu , Gaiļezeru slimnīcu , Bērnu slimnīcu , Linezeru un infekcijas slimnīcu . Tiek pakļauts arī Biķernieku dzīvojamais masīvs, Teikas rajons un bijušās Vagonu rūpnīcas teritoriju , kā arī bijušas VEF rūpnīcas teritoriju .
[User Picture]
From:[info]artis
Date:September 27th, 2007 - 12:24 am
(Link)
Mani uzaicināja uz laboratoriju, kur audzē šūnas , šūnas uzglabājās ledusskapjos . Pirms šūnu audzēšanas laborantes praktizējās ārzemēs , tur viņas auga . Latvijā sāka nodarboties ar šūnu audzēšanu , bet šūnas neauga .