Meistars - [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[12. Mar 2020|23:07]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par to Coronu nu tāds divejāds viedoklis. No vienas puses gribās saprast, ko īsti gaidīt un kam gatavoties, no otras, tak ejiet dirst, nav tak tik nāvējoš. Bet ja tiek ieviests ārkārtas stāvoklis - pagaidām, labākais, bez ironijas, kas ir jādara ir jāstāv cik tur metru attālumā no kāda, kas klepo un "izskatās slims" un jāmazgā rokas. Nu rokas protams nevienam nenāks par ļaunu lieku reizi nomazgāt, bet kurš tad izskatās slims?

Viena puse pastāv uz to, ka ievērojam visus iespējamos piesardzības pasākumus, vairs uz darbu neejam, ejam uz tuvāko veikalu - joprojām nesaprotu, kas tur par robotiem strādās un Tevi apkalpos, sēžam mājās un gaidam tās nez cik dienas. Paskatoties Dombura saruna ar veselības ministri, infektoloģijas centra vadītāju un piedodiet trešo cilvēku, kuram posteni neatceros - atbildes netika sniegtas, ko tieši darīt. Jā vīruss izplatās, joprojām nav noskaidrots kā tieši var inficēties, inficētā persona cik ilgi nodod tālāk vīrusu ar nav izpētīts, šodien bloomberg bija vienā no relīzēm uzrakstījuši, ka tomēr nav 7 dienas, kas ir pavīdējis presē, bet 5as nedēļas, jo plaušās šis saglabājoties.

Nedaudz apjucis esmu pēc visa šī informācijas kara esmu.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:13. Marts 2020 - 09:04
(Link)
Nu, Itālijā ir arī pacienti trīsdesmitgadnieki pie elpināšanas aparātiem. Pirmais pacients 38g vecs, nogulēja trīs nedēļas reanimācijā pie elpināšanas, un viņš ir ultramaratonists. Vecīši mirst katrs trešais, katrs piektais, kurš saķer (jo viņiem ir ne tikai vecums, bet bieži vien arī citas kaites, kas 'palīdz').
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:13. Marts 2020 - 09:05
(Link)
Kāpēc tu gaidi atbildes no apjukušiem latvju bāleliņiem, kur zinātne un izpratne tomēr atpaliek? Taču ir visur kur citur, kur paskatīties. Kaut vai te: https://youtu.be/E3URhJx0NSw