- 8/22/19 11:48 pm
- Tikko uztaisīju katastrofāli, brīnumaini, pārsteidzoši šausmīgu mērci. Tā bija diezgan šaubīga jau no sākuma, tāpēc turpināju "pēc izjūtas" (vai cerības) pievienot aizvien jaunas lietas, beigās vienarpus porciju apēdot. Brīdināju māsu, ka mērce ir traka, bet viņa, acīmredzami ieintriģēta pēc mana brīdinājuma, tomēr nolēma pagaršot. UN NOŽĒLOJA, ahahhahahhahahaaaa!
Viņa bija šokā par to, cik briesmīga tā ir, un pēc tam vēl lielākā pārsteigumā iesaucās "un tā pēcgarša!".
Biju domājusi mērci kopā ar rīsiem ņemt līdzi uz darbu, bet tagad domāju, ja rīt vispār aiziešu uz darbu, tad tā mērce būs pēdējais, ko ņemšu līdzi.
Viss sākās ar parastu, pavisam nevainīgu burkānu, bet tad situācija strauji pasliktinājās. Kaut kādā aklā labticībā iedomājos, ka jāliek klāt gan puravi, gan sīpoli (galu galā mēs brīvdienās braucam uz laukiem, ka nesabojājas!). Piebēru sāli, kariju, kurkumu un piparus. Sekoja paprikas un sēnes. Piešāvu mazliet sojas ūdeni. Bija bail garšot, jo smaržoja nelāgi, tāpēc nolēmu noslīpēt mērci līdz izcilībai pirms garšošanas. Sāls, soja, Linnea lika klāt ēdienam medu, moš tad puravi mazāk kodīs? Šaujam klāt! Milti. Ūdens un saldais krējums - saldais krējums vienmēr ir garšīgi! Vēl sāls, vēl soja, baziliks, oregano, tagad es pagaršoju mērci. Nav labi. Bet ahā, kā gan es varēju aizmirst?! Trūkstošo kreptīgumu iedos un medus saldumu nomāks (varbūt pat kompimentēs?!) ķiploks!! Ģeniāli! Uzrīvēju ķiploku. Drošības pēc pierīvēju arī sieru - nav nekā, ko siers nevarētu labot!
Tad es to visu sajaucu ar rīsiem, soju, vēl sāli (jūs neticēsiet, bet bija par maz!) un ar muļķa varonīgo pārliecību apēdu.
Man ir žēl sevis.
Ja nu Jums gadījumā prasījās ļoti specifiskas instrukcijas, KĀ NEDARĪT, lūdzu un paldies!
Ja gribat ko zināt par manu raksturu, tad vēlos Jūs informēt, ka es ceru, ka mērce pa nakti savilksies un no rīta sagaidīs mani garšīga. - 12 commentsLeave a comment
- 8/23/19 12:11 am
-
:DDD Labs
- Reply
- 8/23/19 12:24 am
-
Tik daudz aplamu lēmumu, ka pilnīgi gribas jautāt, vai Tu tādā veidā centies izsmelt savu kļūdu kvotu, lai nākamajā dienā viss ietu pa diedziņu?
- Reply
- 8/23/19 12:47 am
-
Man tagad bail, ka sākusies melnā strīpa. 😁 Zini, es vienkārši ceru, ka kādu dienu kļūšu par vienu no tiem garšas burvjiem, kas samet kopā random lietas un sanāk meistardarbs! 😅
- Reply
- 8/23/19 01:14 am
-
Es tā domāju, "random lietas" un "meistarība" varētu būt gandrīz vai pretmeti.
- Reply
- 8/23/19 01:44 am
-
😄
Izklausās samērā loģiski! - Reply
- 8/23/19 12:45 am
-
Burkānu mērce vispār ir dìvains lēmums. Bet pēdējais teikums mani nogalināja pilnībā.
- Reply
- 8/23/19 12:48 am
-
Bet mērcēs tak parasti ir burkāni! Burkāni un sīpoli. Vai tad nē?!
- Reply
- 8/23/19 01:01 am
-
Es laikam nekad dzīvē neesmu taisījusi mērci ar burkāniem. It sevišķi pie rīsiem!
Cik saprotu no saviem mīļākajiem TV šoviem, daudz sastāvdaļu = liels risks. Visticamāk, ka sanāks kā "Trijos vīros laivā", kur tapa īru sautējums ar žurku (ko vispārējā rosībā iemeta īru terjers). - Reply
- 8/23/19 01:09 am
-
Man kaut kā likās, ka piedevas un pamatēdiens (nezinu gan, kurš skaitās kurš) nav savā starpā īsti saistītas! 🤔
Haaah, cik forši skan par to terjeru un žurku! Šķiet, ka neesmu to grāmatu lasījusi, iedvesmoji! 😊😊😊
Burkāni, šķiet, vispār ir pavārmākslas mīkla! Būs jāmēģina atcerēties par tām daudzajæm sastāvdaļām! Paldies! ❤ - Reply
- 8/23/19 03:59 am
-
Burkānu mīkla :P
- Reply
- 8/23/19 03:56 am
-
Taisot šo brīnumu un tā aprakstu You made my night!!! :D Paraugrecepte. Atsauca atmiņā kā es taisīju skābeņu spinātu salātus ar auzu pārslām. Arī riebīgi bija. Toties jau gadus 20 atceros.
- Reply
- 8/23/19 11:47 am
-
Man prieks! :D Mērce ar humora izjūtu sanāca. :D
Tavi salāti arī izklausās kā tāds prāta aptumsuma meistardarbs! :D - Reply