- 27.5.06 18:04
- pogas atvadu vakariņām biju ieplānojusi to tradicionālo roņa biezputru, klāt jaunlopa fileja, ceptas šitaki ar sīpoliem un sviesta pupiņas. bet batāte ir sapjusi un sēnes arī pagalam. un kas tad nu paliek - parasta kartupeļu biezputra ar sviesta pupiņām un gaļu. fui. drusku varētu saglābt, ja taisītu tās pupiņas sviesta mērcē, nevis vienkārši vārītu sālsūdenī, kā es to daru, bet tas atkal briesmīgi trekns. pilnīgi nezinu.
- 20 rakstapiebildīšu
- 27.5.06 18:11
-
A kāda gaļa?
- piebilst
- 27.5.06 18:14
-
kā kāda? ātri cepta.
- piebilst
- 27.5.06 18:15
-
Nu jā, no ātricepamgaļas laikam nevar iztaisīt neko citu.
- piebilst
- 27.5.06 18:17
-
nē, es varu viņu sasmalcināt, cept ar sīpoliem, kabaci... bet tur atkal neder pupas. un kart biezp arī ne. tad vajadzēja vispābā rīsus. bet kartup jau nomizoti. viens negals.
- piebilst
- 27.5.06 18:19
-
Bet taisīt tādu kā mērci, kreftīgu, ar sīpoliem utt?
- piebilst
- 27.5.06 18:33
-
nē, nu kartupeļu biezputrai un sviestu pupām tas neder, tur taču tās maigās garšas tiek nokautas. bet es izdomāju - sagriezu sviesta pupas sīkāk, un tās es pavisam čuķ čuķ apvārīšu un tad apbrūnināšu sviestā ar drusku sīpoliem. un tas būs tāds pavalgs, tomēr ne tik trekns kā riktīga sviesta mērce.
- piebilst
- 27.5.06 18:35
-
nē, darīšu kā man te pakšā ieteica, to vīna etiķa sīpolu mērci ar medu.
- piebilst
- 27.5.06 18:38
-
Nu ja! Es mēģināju ieteikt to pašu, tikai uzstraukumā sāku aizmirst produktu nosaukumus
- piebilst
- 27.5.06 18:12
-
a
pieliec kartupeļputrai olas un garšvielas uzcep plācenīšus... itkā jau tas pats karupleis tikai garšīgāk un treknāk un klāt tās sviesta pupas bez sviesta mērces un gaļu.man jau liekas vēderam būs pa prātam
- piebilst
- 27.5.06 18:15
-
redz, es jau negribēju trekni. tad es labāk taisu tās pupas ar sviestu, jo tad varu pati tās neēst. bet kartupelis ir pamatēdiens, to es treknu netaisīšu.
- piebilst
- 27.5.06 18:24
-
a
taisi mērci kartupeļiem ar sīpoliem un vīna etiķli čut-čut,būs garšīgi kā gaļai tā karupeļiem,ne? un tās pupas bez jebkā.
- piebilst
- 27.5.06 18:29
-
a
jā- sīpolus apcep,klāt medu,vīna etiķi,mazliet ūdens,sāls un mazliet vēl uz pannas to visu atrstāj,pačūkstēs,būs labi. galvenais lai medus kopā ar to cepumu savērpjas.būs tāda kā saldskābā mērcīte.dikti garšīgi
- piebilst
- 27.5.06 18:34
-
ā, nu tas izklausās ļoti labi, paldies. jā, un pupas atsevišķi.
- piebilst
- 27.5.06 18:40
-
a
man ir tāds gandarījums! juhū! šausmīgi patīk kad mani gastranomiski klausa :)
nav par ko :) - piebilst
- 27.5.06 18:48
-
saprotu, man arī patīk:) es vispār uzskatu, ka man ir laba gastronimiskā "dzirde", kas ar ko un tā:) izklausās, ka tev arī:)
- piebilst
- 27.5.06 19:03
-
a
ir,ir :) tas no tēva un viņa 130kg.viņam tā dzirde pārspīlēta un par daudz zin,kas labs ēdams :)
- piebilst
- 27.5.06 19:04
-
mani ierobežo tas, ka es sekoju svaram:) bet var ļoti garšīgi ēst arī bez lielām kalorijām.
- piebilst