- 24.5.06 20:18
- redīsiņi ar krējumu, baltmaizīte ar sviestu, salda tēja, drusku atdzisusi un vāja - tas no bērnības. un kā garšoja!
un vispār - toreiz ziema bija ziema un pavasaris bij pavasaris, nebija ziemā nekādu tur gurķu, tomātu, redīsu. jā, un tad no pirmajiem tirgus gurķīšiem, par dārgu naudu pirktiem, varēja taisīt gurķu maizītes. šķēlīte baltmaizes un divas ripiņas gurķa. uh. vai tomātmaizes. arī redīsmaizes. vēlāk, vasarā, gurķi palika lēti, tie vairs tā negaršoja. tomātus es vasarā vairs neēdu pavisam - tikai pašus pirmos. - 3 rakstapiebildīšu
- 24.5.06 20:27
-
vienkaarshi loco
un zemenes!!
- piebilst
- 24.5.06 20:36
-
jā, tās gurķmaizes!
- piebilst
- 24.5.06 20:50
-
Es atceros cukurmaizes- mazliet zem krāna apslapināja baltmaizi un apbārstīja ar cukuru. Sestdienas saistījās ar gardo cepto baltmaizi ar cukuru.
- piebilst