- 13.9.08 15:04
- No saujas sēņu, vakardienas cepeša (vakardienas cepetis ir ļoti izplatīts produkts pirmskara pavārgrāmatās), gabaliņa žāvētas karbonādes, speķa ādas, ceptiem sīpoliem, diviem dzelteneajiem plūmju tomātiem, ķiplociņa, sāls, cukura, melnaiem pipariem, lauru lapas un kartupelīšiem uzvārīju dievīgu zupu. Pauls droši vien ēdīs ar krējumu, es bez - man negaršo zupās krējums. Es labprāt arī neliktu kartupeļus, bet to vietā, piemēram, grūbas. Bet nekas, kartupeļi ātrāk vārās, un es pieliku nedaudz uz sīki sagrieztus.
- 4 rakstapiebildīšu
- 13.9.08 15:35
-
Ford Madox Brown
NJAMMMMMMMM
- piebilst
- 13.9.08 15:50
-
tu shodien tik garshiigi par zupu raksti, ka man ir radusies iedvesma atkal reiz pameegjinaat pieveerst gjimeni shai ticiibai.. :)
- piebilst
- 13.9.08 16:23
-
Mēs vispār ļoti reti pēdējā laikā zupas vāram. Agrāk - gan. Periodiski - bija biezzupu periods. Tad - piemēram - taizemiešu vai ķīniešu stilā. Tad anonymous reizēm ar savu izsmalcināto zivju zupu paspīd. Bet šoreiz - kaut kā pēksņi saggirbējās un gandrīz no nekā uzvārījās.
- piebilst
- 13.9.08 21:34
-
maneejie zupas neeed :(
taapeec es arii nekad nevaaru :(
bet riitdienai man jau ir ieplaanots. buus zupa! :) - piebilst