09 Septembris 2009 @ 18:21
09.09.09.  
Nu nevarēju šodien neko neierakstīt!
Kas ir labākais rudenī?
Protams - TEĀTRIS!
Beidzot ir pienākusi diena, kad manā makā guļ biļete uz "Klusuma skaņas". Ilgi gaidītais brīdis ir klāt. Varu savā whis listā nosvītrot šo izrādi, jo nu tas ir darīts!
Protams, man ir biļetes uz citām izrādēm JRT. [Žēl, ka visām nesanāk, kuras gribu, bet gan ar laiku redzēšu][vienīgi - tās visu laiku nāk klāt :D negribas kādu nokavēt]



Un šodien es sapratu, cik ļoti mana angļu valoda sūkā. Tā ir, ka skolotāja saka - I sink utt. [nē, tik traki es nerunāju] Bet nu ar skolas stundām ir par maz :/ Būs jāvelkas atkal uz kaut kādiem kursiem, jo mājās man ir slinkums pašai mācīties. he he.
Nu tā.
Iešu kko pakārtot un mācīšos matemātiku - Eksponentvienādojumi ir sasodīti aizraujoši!
 
 
Garastāvoklis:: calm
Skaņa: Mākoņlaivas dziesma
 
 
( Post a new comment )
Edis[info]tie_puteksni on 9. Septembris 2009 - 21:48
Būs man ar jāaiziet ar kādu uz Klusuma Skaņām :D
(Atbildēt) (Link)
[info]mrmister on 9. Septembris 2009 - 22:07
JRT taču ir pseido teātris, tu arī ej uz andrejsalu?? 0.0
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Edis: Journal For Plague Lovers[info]tie_puteksni on 9. Septembris 2009 - 22:37
Tu esi kādreiz tur bijis? Nē? Tad STFU
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]mrmister on 10. Septembris 2009 - 08:51
Jā, es tur esmu bijis! SNOOPY!

Īpaši mākslinieciski noskrandis interjers, ar šabloniem appūstas sienas no ziedoņa tekstiem, pilns ar cilvēkiem, kam galvas ietītas šallēs un uz acīm 50.gadu briļļu rāmji, es nedomāju tādus foršos kā ray-ban, bet tādus, kādus nēsā Vjačislavs no Dubrovkas, un par izrādēm, protams, es vispār nevēlos runāt, tas ir kā skatīties uz cilvēkiem baltajā naktī, kuri vizinās ar vectēva divriteni, kam priekšā groziņš un galvā celtnieka ķivere.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Edis: Kārlis Ulmanis[info]tie_puteksni on 10. Septembris 2009 - 10:46
Es domāju izrādi, nevis ielīst pasildīties pie kamīna, vai patusēties bārā. Sabiedrība tur ir labā, bet aizej uz izrādi. Kaut uz Vectēvu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Edis[info]tie_puteksni on 10. Septembris 2009 - 10:48
Uz kopš kura laika Ray-Ban ir kaut kas labs? Parastas brilles, domātas vidējam slānim. Rīgā katram otrajam tādas ir, arī tiem, kuri braukā ar vectēva divriteņiem.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]mrmister on 10. Septembris 2009 - 12:25
Arī zālē es esmu bijis, sēdējis parterī, un pat tos kumēdiņus skatījies, kas uz skatuves notiek, no banānkoka savu apgalvojumu nenoplēsu. Bāram, šķiet, nebija ne vainas, tā pat kā tam restorānam, kas vārtrūmē, pilnīgs kontrasts pašam teātrim un tā gaisotnei, vismaz tajā reizē, kad nācās pabūt tur man.

Tās saulesbrilles protams var šķist diezgan regulāras, tas pateicoties bižutērijas veikalos atrodamajiem pakaļdarinājumiem. Vidējais slānis diez vai būs gatavs iegādāties ray-ban par 100+ latiem, bet nu izpratne par viduvējību jau ir stiepjama...tā ja.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 10. Septembris 2009 - 13:54
:D
Rāmāk!
Tas, ka Tu uzskati, ko opera ir kas satriecoši lielisks un Tev patīk Daile vai vēl kas tur ellē, nenozīmē, ka Ziedonis un Jaunais teātris ir mēsli. UN vectēva riteņi ir forši! Mhm.
Lai kā man to negribas teikt - par gaumēm nestrīdas!
Liekas, ka Tu esi vairāk klasikas piekritējs un skaistā interjera cienītājs, bet visi tādi nav, ok, man patīk klasika un visādas ciku cakas uz sienām, bet jāiet līdzi laikam!
:)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Kitija[info]hurray on 9. Septembris 2009 - 22:58
yey! izrāde tiešām laba ! :)
(Atbildēt) (Link)