07 Oktobris 2010 @ 22:10
*  
Šodien audumu veikals ar ļoti dīvaino nosaukumu mani patīkami pārsteidza. Nekad tur nebiju gājusi iekšā, bet meklējot idejas jaunajam projektam, sanāca apmeklēt to vietu. Un labi, ka tā. Liela audumu izvēlē un galvenais, ka audumi ir interesanti un labi + otrajā stāvā ir visādas rokdarbu lietiņas. Jej! Drīz būs jāaiziet atkal.
Sagriezu mazus kartona gabaliņus, lai ir uz kā taisīt ideju paraugus. Ah.. tizlie uzdevumi.
Kā varēja noprast pēc mācību plāna pie sienas, 1.sem. beigsies 10. decembrī (biļetes ir tikai uz 17.dec. Sūds! Ko es darīšu veselu nedēļu šeit? Es varēju to pavadīt LV, ja vien septembrī viņi neteiktu, ka beigsies 17.dec. Velns!). 2.sem. ļoti iespējams beigsies 9.aprīlī! Cik slimi tas ir? Kas tas par mācību gadu? Bet nu neko. Iešu dauņoties tālāk ar saviem kartoniem. Es dzīvē tālu tikšu! :D
Rīt dzērienu un picas vakars ar Reini.
P.S. Šodien ar Cēsu meiteni atklājām, ka pretējām mājā ir ēdnīca ar pieņemamām cenām.
P.S. Šeit ir sasodīti dārgs papīrs! Iztērējām 19 mārciņas par diviem blokiem, no kuriem viens nebija īstais papīrs. Pauspapīrs izrādījās. Bet ok, arī tādu man vajag.
P.S. Mad Men 4.sezona ir katastrofa. Esmu vīlusies. Ne vairs smuko tērpu, ne sižeta. Skins pirmā sezona bija visai laba. Īpaši Kasija man patīk. Bet otrās sezonas sākums ir traģiski garlaicīgs.


Tags:
 
 
Garastāvoklis:: artistic
Skaņa: 101 diemžēl
 
 
( Post a new comment )
[info]impotencis on 8. Oktobris 2010 - 18:31
kasija rulzz
(Atbildēt) (Link)