23 Jūlijs 2010 @ 09:52
 
Ja vēl vakar likās, ka esmu forši iedegusi, tad pēc šīs mokošās nakts jāsaka, ka esmu apdegusi. Visa mugura ir nedaudz karsta, sarkana un sūrst. Un galva nedaudz dīvaina. Iešu tagad dzert kafiju un šodien vispār nelīdīšu ārā.... Tikai žēl, ka mājās ir aptrūkušies saldējuma un tumšās šokolādes krājumi. Āāāā, un kājas tā arī vispār neiedega! Grrr...
 
 
( Post a new comment )
Illumine[info]illumine on 23. Jūlijs 2010 - 10:23
Uzsmērā Pantenol (vai Panthenol?) Tās ir ārstnieciskās putas pret apdegumiem. Tiešām ļoti labi palīdz. Skābs krējums & parastais mitrinošais vai pēcsauļošanās krēms blakus nestāv. Jā, viņas maksā 5 Ls baloniņš, bet tiešām palīdz. Pat āda varbūt neies nost, ja laicīgi uzsmērē.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
niko: kurpes/laime[info]klaudlet on 23. Jūlijs 2010 - 11:45
ApiPanten(varētu būt gandrīz tas pats) - ļoti ideāla lieta priekš sāpīgajiem saules pieskārieniem. Es pagājušogad dabūju uz pēdām pamatīgu apdegumu ar visām čūlām no Dienvidu saulītes un šis brīnumlīdzeklis ādu ļoti īsā laikā atkal padarīja tādu pašu kā iepriekš. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Illumine[info]illumine on 23. Jūlijs 2010 - 12:03
Aktīvā sastāvdaļa tāpati - pantenols. Bipanten krēmā arī ir, šur tur parastajā kosmētikā ir.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skandaloza[info]skandaloza on 23. Jūlijs 2010 - 12:23
Paldies par info. :) Kā tikai tu pieminēji Bipanten krēmu, es atcerējos, ka man kaut kam tādam jābūt mājās vēl kopš tiem laikiem, kad ārstēju alerģiju.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Illumine[info]illumine on 23. Jūlijs 2010 - 12:28
Bipanten ir drusku par eļļainu, putām ir patīkamāka konsistence un man tā šķiet, ka aktīvās vielas arī tur ir vairāk. Tā ka, ja ir iespēja, labāk aizskrien uz aptieku pēc putām. Mums mājās aptieciņā tā ir obligāta lieta, pēc tā kā reiz radiniecei bija negadījums - plītī nodzisa liesma, viņa atvēra, iededzināja vēlreiz, bet tur viss ar gāzi bija un tā uguns viņai sejā iegāja, nopūtām ar pantenol un viņai pilnīgi nekas nebija, vienīgi mazā gabaliņā pie matiem neuzpūtām, tur pēc tam burbuļos āda aizgāja. Pēc tā gadījumā mums vienmēr mājās in šitās zāles.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
sjuzi[info]sjuzi on 23. Jūlijs 2010 - 11:11
Palīdz arī mūsu paša Dzintara krēms no sērijas Jūrmala pret apdegumiem. Ja laicīgi un daudz ieziežas, mani ne reizi vien ir glābis no mokām.
(Atbildēt) (Link)