February 2023   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Sēžamrati

Posted on 2014.03.31 at 00:28
Novēršot domas. Saprotu, ka meitai vajag sēdratus. Emma ir kudi par smagu, lai staipītu augšā lejā, atstāt pie durvīm nav opcija, jo tad tajos guļ kaķis, kas dzīvojas pa iekšu un āru, un ķepas ne vienmēr nomazgā :) Es jau biju samierinājusies ar staipīšanas faktoru, jo visādi citādi rati ir ok, bet kad MV šodien aizveda brālim atpakaļ kulbu, mazo auto beņķi utt., atbrauca ar tekstu, ka eventuāli ratus ir domāts pārdot. Sapratu, ka lietošana būs vēl bailīgāka(ka tik kaut kas nenotiek!), un tas nav tā vērts.
Tad nu jautājums kādus vajag. Firma, modelis? To izrādās ir tiiik daudz :) Zinu, ka gribu ar iespēju nolaist muguriņu līdz guļus pozīcijai, jumtiņu ar lodziņu un gana lielu jumtiņu, lai varētu pārvilkt un pasargāt no saules (guļot), drošības jostām, regulējamu kāju balstu, kopējo rokturi, vieglākus kā esošie, būtu jauki, ja aizņem mazāk vietas auto un ir easy saliekami. Pagaidām daži Peg Perego modeļi mani uzrunā. Jāpadomā. Jāpameklē.

Comments:


di_wine
[info]di_wine at 2014-03-31 00:57 (Link)
Kad par to kaķi rakstīji - nav variants ratus pārklāt ar lietus plēvi/odu tīklu (ja tādi, protams, ir)?
Domas par ratiem pareizas :) Nolaist guļus pozīcijā ir svēta lieta!
Mēs nopirkām veikalā principā vienus no lētākajiem, un bija ideāli, laikam kādi 50-60 lati - regulējama muguriņa, lodziņš, lietus plēve, siksnas, viegli, viegli saliekami (sīks pie vienas rokas, rati pie otras, ar vienu roku un kāju - žiks - un rati gatavi lietošanai), ar rokturi, ar lietussargu, vidēja izmēra "bagažnieks" apakšā (noņemams, mazgājams), lai veikala pirkumus saliktu, noņemamas detaļas, lai izmazgātu (sīks, kas staigā, emmm... pašam jau arī regulāri vaig tos ratus stumdīt, kad samācījies uz divām :) ) - neko vairāk nevajadzēja. Lūk, neatceros, kas bija par firmu... Kaut kāds "premaman"?... franču. Bet ne no dārgā gala.
sjuzi
[info]sjuzi at 2014-03-31 01:08 (Link)
Lietusplēve strādāja tik tad kad bija kulba virsū, sēddaļu tik labi nenoslēpt vai ar minks audzis meistarībā :)
Jā, ratu grozs un daudzmaz noņemamas daļas mazgāšanai, kaut varbūt pietiek ar to ja audums padodas tīrīšanai, t.i. nekas nost neņemas, bet notīrās ar ūdens un švammes simbiozi.
di_wine
[info]di_wine at 2014-03-31 01:13 (Link)
Tā kā man tolaik bija iegriba, ka bērnam "garderobē" dominēs tirkīzzila krāsa (LOL!!!), tad arī rati bija tādi, ļoti praktiski :) un (vismaz ar tālaika līdzekļiem) šrubēt ar švammi to audumu bija baigais darbiņš :) Tā ka liels pluss bija noķibināms grozs, jumtiņš, siksnu "figņas".
Es gan te gudri pļurkstu, pašai ne jausmas, kas 5 gadu laikā mainījies industrijā :)
smille
[info]smille at 2014-03-31 22:21 (Link)
Kuri modeļi tevi uzrunā? (Ratu meklēšana labi novirza domas no citām problēmām, tas gan) (ja nu ir interese, varu savējos iedot pamēģināšanai, kā ir, bet es domāju jūs pārāk gari viņiem)
sjuzi
[info]sjuzi at 2014-04-01 11:07 (Link)
Aha, ratu meklēšana nepieļauj atkāpes, ir jādomā tik par to, nevis pārējo :))
Skatos uz Peg Perego Book Completo.
Jums tak ar ir PPB, kāpēc mēs būtu par garu? Ko es neesmu piefiksējusi?
smille
[info]smille at 2014-04-01 14:06 (Link)
Mums nav Book, mums ir Si, jo bija vieglāki un kompaktāki un man pēdējos mēnešos tas bija svarīgāk. Savukārt Book vienā virzienā, šķiet ar skatu pret mani, salikās ļoti nekompakti, tāpēc nolēmu par labu Si, kaut tagad drusku škrobojos, ka nevienā veikalā nebij Pliko P3. Tagad Book ir tā "Pop up" līnija, reklāmā izskatījās labi, šodien parkā vienu tēti redzēju jau ar kulbu ratiem, bet nesanāca viņu noķert uz bruģīša, lai dzirdētu vai grab vai nē :D (Si garajā versijā grab rokturi, un es neesmu sajūsmā par vadāmību uz ielas)

M jau kopš 4-5 mēn vecuma Rīgā ratos negulēja un vispār nesēdēja ar seju pret mani, nezinu kā būs MM, man aizdoma, ka gribēs gan vienu, gan otru, tāpēc man šī tēma kautkur pakausī sēž :D
sjuzi
[info]sjuzi at 2014-04-07 16:00 (Link)
Jēziņ, Tu esi visu pamatīgi izpētījusi. Būs jāiet konsultēties :) Šodien FB viena mamma bija izlikusi tirgošanā tandēmratus(cik nopratu pie mums nenopērkamus) par kuriem bija pilns ar jūsmīgiem komentāriem, iedomājos par jums un to, ka gribu ciemos un, ka beidzot tev tai FB jāpiereģistrējas :D
Previous Entry  Next Entry