Tue, Jan. 2nd, 2018, 03:38 pm

Laiks iet un iet un neapstājas, zemes virsū nav tam mājas, karoč, lietas ir jāsaplāno, pirms jau ir par vēlu.

Piemēram, manu bēru noslēgumam (ja nu tādas netīšām notiek, par ko man nav īstas pārliecības, bet nu drošs paliek nedrošs) liekas piemērota šāda dziesma.
https://www.youtube.com/watch?v=jrXP5zoFxss

A jums jau viss sagatavots? Akmenis noskatīts, uzraksts sacerēts, urna ielikta bukmārkos interneta pārlūkā, zārka materiāls jau nolemts un mirstamkleita pašūdināta?

Ak jā, priecīgu visiem Jauno Gadu!

Wed, Jan. 3rd, 2018, 11:22 am
[info]mindbound

Pasākumu var apmaksāt vai nu gabalā pie pakalpojuma izveikšanas (dārgi), vai ar specializētu dzīvības apdrošināšanas plānu (katrā atsevišķajā laika momentā nedārgi, manis izmantotā opcija).

Par atlieku savākšanu – protams, jo ātrāk var pamirušo korpusu stabilizēt un saglabāt, jo labāk. Ideālā gadījumā, jūtot pēdējo stundiņu tuvojamies, pacients laicīgi iestājas "Alcor" stacionārā, kur jau tūlīt pēc klīniskās nāves iestāšanās tiek uzsāktas vajadzīgās procedūras. Lielākā daļa reālo gadījumu ārpus Štatiem nebūs ideāli, bet ar attiecīgiem sagatavošanas darbiem var reālistiski novilkt laiku līdz viņu mobilās vienības atbraukšanai (ja interesē konkrētas tehniskās detaļas par ķimikālijām, temperatūrām u.c., rakstīt man uz e-pastu).