Thu, Nov. 3rd, 2016, 10:31 am

Hm. Palasot sludinājumus un lūgumus pēc kāda štrunta, acī ieduras šī dīvainā formula - "man vajag lietu X, pretī apsolu kaut ko garšīgu/uzsaukt alu". Pie tam garšīgais reti kad ir steiks, parasti tas ir kaut kāds ogļhidrātiem pārbagāts produkts, kuru man un vispār nevienam nevajadzētu ēst, vai arī dzēriens, kuru es nevēlos dzert. Kaut kā galīgi nevelk uz alkoholu beidzamā laikā, viskija pudeli vēl no augusta nevaru piebeigt.

Anyway, kas tas ir? Kāda velna pēc nevar iedot tos dažus eiro, ko maksāja tā šokolāde vai tas aliņš? Bailes no VID? Kaut kāds aizspriedums, ka naudu dot nav smuki/senču gariem būs caureja/egregors neļauj?

Thu, Nov. 3rd, 2016, 11:39 am
[info]unpy

Nu, bet, pag - ja tev tās piespraužamās ausis ir tik ļoti vajadzīgas, tu taču viņas kuram katram diedelniekam neatdosi? Bet, ja galīgi nav vajadzīgas, kāda starpība, ko dabūsi pretim? Vienkāršāk jau it kā būtu izmest, taču cilvēki ir dīvaini.

Thu, Nov. 3rd, 2016, 12:40 pm
[info]sirdna

Tātad, kas var notikt? Es varu iegūt/zaudēt/palikt pa nosacītām nullēm.

A)ausis man vajag, nevienam nedošu. Palieku pa nullēm, jo neko neiegūstu un nezaudēju.
B)ausis man nevajag, es tās iemainu pret šokolādi. Esmu zaudētājs, jo lietu ar nulles vērtību (nevis veikala cenu, bet vērtību priekš manis) esmu iemainījis pret lietu ar negatīvu vērtību - papildus kilogramu uz jau tā bezizmēra pakaļas.
C)ausis man nevajag, es tās iemainu pret 1 eiro. Esmu ieguvējs, jo monēta ir man mīļa un silda sirdi.

Thu, Nov. 3rd, 2016, 01:21 pm
[info]unpy

Kuru gan interesē, kas tev silda sirdi un kas - pavisam citas lietas. Cilvēkiem vajag kaķa ausis un atbrīvoties no vecas šokolādes, nevis atbrīvot tevi no kaķa ausīm un sasildīt sirdi piedevām :))

Thu, Nov. 3rd, 2016, 01:42 pm
[info]sirdna

vot i lai sēž bez kaķa ausīm, ja nevīžo izpētīt pārdevēja intīmās vajadzības.