Wed, Feb. 10th, 2016, 04:08 pm

Man kā vecūksnim ir no svara kārtīga veselības aprūpe. Raugi, nopirku Euroaptiekā drapītes, aptieķniece katrai kārbiņai uzlipināja glīti izdrukātu papīrīti ar piezīmēm, cik bieži un kādos apstākļos drapītes būs lietot. Mīļi. Mēness aptieka, ar kuru uzturēju biznesa attiecības pēdējos gados, ar šādu servisa līmeni neizcēlās.

Nāksies turpmāk savu neķītro, antivēdisko, bezsirdīgo un bezfenšuja Rietumu medicīnu iepirkt Euroaptiekā.

Thu, Feb. 11th, 2016, 09:21 am
[info]biezpientaure

uz lapiņām uzdrukā bezkaislīgā timesnewroman?

tas ir kā pāriet uz amatieru līgu no profesionāļiem! tev vairs nezvana kolēģis, kurš šaubās vai pareizi saprot cik spiediena ripas jādzer no rīta un vairs nav iespējas demonstrēt teju enciklopēdiskās zināšanas.

Thu, Feb. 11th, 2016, 02:11 pm
[info]sirdna

offtopiks par komunikāciju - aizdomājos, kāpēc cienījamie komentētāji vārdu "izdrukāts" neatlaidīgi cenšas izlasīt kā "uzrakstīts ar roku"?

Es vēl saprotu, ka "uzlīmēta lapiņa" tiek konstanti saprasta, kā tas ofisa līmpapīrītis ar vienu drusku ķepīgu strīpiņu vienā malā, nevis konkrēta uzlīme, kura ir pilnā augumā pielīmēta pie kārbas un tā gribēdama nevar nokrist, izņemot kā ugunsgrēkā, plūdos un atomkarā. Bet kāpēc "izdrukāts" tik ietiepīgi negrib nonākt cilvēku apziņā?

Fri, Feb. 12th, 2016, 08:22 am
[info]biezpientaure

pārskrēju pāri visam, neizskatās ka kāds būtu centies "uzrakstīt" interpretēt kā vingrināšanos kaligrāfijā.

Fri, Feb. 12th, 2016, 08:24 am
[info]biezpientaure

bet par "nevar nokrist" - ha, viss, kas ir pielīmēts, var nokrist, tas ir tikpat droši ka helloworld.java kādu dienu izdrukās fakjū.