Fri, Aug. 30th, 2013, 10:28 am

Viena no manas bērnības mīklām ir Kaukāza plūmes. Nekādi nespēju saprast, kā no tik bezgaršīgām ogām var sanākt tik skāba zapte?

Tagad arī nesaprotu. Droši vien tur ir kaut kāda ķīmija, karstumā sintezējas skābumoīdi vai kaut kas tamlīdzīgs. Varbūt notiek tas pats process, kad no saldām vīnogām iegūst skābu žurgu, kura satur vienu no bīstamākajām narkotikām. Kā to dabū gatavu? Ja Dievs ir, kāpēc viņš to pieļauj?

Neatrisināma mistērija.

Droši vien es to tā arī neizpratīšu. Par maz laika pārdomām, par daudz jezgas un trakošanas, ar to pašu mašiņas iepirkšanu, piemēram. Vai tā ir piektdienas vārda cienīga piektdiena, es jums jautāju?

Fri, Aug. 30th, 2013, 11:58 am
[info]bozena

Bet kaukāzijas plūmēm tak ir taisni burvīgs aroms. Viņas nemazam arī nav bezgaršīgas.

Fri, Aug. 30th, 2013, 01:31 pm
[info]sirdna

Skoroplodno plūmju priekšā aličas nobāl, paliek melnas, maziņas un nervozi pīpē koridorā, lūk.