Mon, May. 27th, 2013, 12:32 pm
Par vissvētāko.

Tā arī neesmu sapratis lielo šķirbu starp dažādiem telefoniem un kāpēc aifōns un androīdu zooparks rullē, bet vindovs fōns ne. Man ir vindovs fōns un neatrodu pie viņa īstenus trūkumus. Uzkaras? Nē. Aplikācijas ir? Ir. Velkas? Nē. Internetu rāda? Rāda. Ko vēl vajag? E? Ir kāds arguments, izņemot popularitāti, kas būtībā nozīmē būšanu slavenam ar to, ka ir slavens?

Tue, May. 28th, 2013, 09:24 pm
[info]helvetica

man ir vindausis, bet kaut kāds ne pārāk intuitīvs tas ir izdevies (vai arī uz citiem ar pirmo piegājienu man sanāk lietas izdarīt labāk, nekā uz Nokijas vindauša), piem, nepatīk, ka vienam cilvēkam uzrakstītu un nosūtītu īsziņu nemāku post factum aizsūtīt citam adresātam. Ka nesaprotu, kāpēc 'back' opcija mani noved nevis aktuālajā cibas draugu lapā, bet gan kkādā sensenā, lai gan visa lietošanas vēsture ir izdzēsta un pie favorītiem nekas nav piesprausts. nepatīk, ka pie favorītiem var piespraust tikai lielās opcijas, nevis lielo opciju vienu vai otru apakšopciju (settingus, nevis iekš settingiem esošo wifi on/off), labojumu veikšana vārda vidū arī nav tikpat elementāra, kā pogu aparātam, piemēram. u.t.t., u.t.jp.

tā vien šķiet, ka viedtālruņi nav attīstīti būšanai par viedu tālruni, bet gan par kkādu gadžetu, lai ātrāk/ērtāk socializētos virtuālajās socvietnēs