Thu, Jan. 31st, 2013, 11:10 am

Vakar uzgrauzdēju zemesriekstus un sablenderēju ar sviestu (mērķis - zemesriekstu sviests). Gūtās mācības:
a)jāgrauzdē drusku mazāk;
b)jālieto pūdercukurs;
c)taukvielas vajadzīgas apmēram 5x vairāk nekā receptē, savādāk tā ir halva, nevis sviests;
d)blenderis man ir pašvaks priekš riekstu blenderēšanas.

Vīkendā esmu iecerējis mesties uz galvas nezināmajā un cept plānās pankūkas.

Thu, Jan. 31st, 2013, 11:56 pm
[info]inese_tk

d) izskaidro c)
t.i. ar jaudīgu blenderi eļļu praktiski nevajag. esmu tikusi pie sviesta konsistences pievienojot vien karoti eļļas sākumā - nu lai vieglāk sāk blendēties.

Fri, Feb. 1st, 2013, 06:13 am
[info]sirdna

Ā, skaidrs!