Fri, Jan. 27th, 2012, 04:03 pm

Par sabiedriski aktuālo.

Ja HunM attaisīsies Alfā, tad nekas labs nesanāks. Kāpēc? Tāpēc, ka tā ir baisa vieta, kura atbaida ar pārstampāto, piebāzto un pārstūķēto stāvvietu. Tur nav, kur siļķei noparkoties. Atvēršanās Alfā vairos negatīvismu, aha.

Fri, Jan. 27th, 2012, 04:40 pm
[info]le_minga

bubububu
ja dusmo lielbodes, kur problēma junioriem pirkt lupatas internetā, kā jau gadiem to dara mūsu klienti - sūtīt no ta paša H&M kaut vai ;)
man Miks pats atrod sev ko vēlas - Amazonē, H&M utjp. - visu ko, kas citiem klasesbiedriem nav, bet arī cenā draudzīs - man atliek tik apmaksāt :D

Fri, Jan. 27th, 2012, 04:46 pm
[info]sirdna

lielbodes mani nedusmo, es lielbodes mīlu ar visu savu mazo un riebīgo sirdi. Es neciešu stumšanos pa pārpildītu stāvvietu, visādus radošos ībļus, kas salikuši mašīnas tā, ka laukā vari tik tikai atpakaļgaitā (tas gan bija dzimtajā Spicē).

Fri, Jan. 27th, 2012, 05:15 pm
[info]le_minga

nesaprotu - taisni lielajos TC man Nekad nav bijušas problēmas noparkoties - vietas ir vienmēr un pietiekamā daudzumā...
protams, ja nav prioritāte iebraukt aš iekšā veikalā - man nav problēmu trīs soļus tālāku ceļu noiet līdz veikala durvīm :)

Fri, Jan. 27th, 2012, 05:22 pm
[info]antuanete

Spicē, starp citu, gadās, ka āra laukumos tiešām ir maz vietas. Alfā arī mēdz būt jāpameklē, kaut gan mēs parasti parkojamies nepopulārajā galā uz Juglas pusi.

Fri, Jan. 27th, 2012, 05:41 pm
[info]le_minga

es nekad nemokos āra laukumos meklēt pēdējo stāvvietu (ja nu pēkšņi tā patiešam nelec man acīs un nebrēc: te es esmu, ņem mani!) :)

parkhausi ne velti ir uzbūvēti - un tur vienmēr ir daudz vietas, kur mašīnu nolikt...
un meklēt āra stāvvietā pēdējo brīvo vietu visbiežāk ir daudz ilgāk, kā izmest loku un noparkoties parkhausā :)