Fri, Oct. 21st, 2011, 03:02 pm

Tā, par būtisko.

Ko lai taisa pusdienās? Palūgšu bez visiem šitiem glazētajiem karameļu rozmarīniem un "pajem vakardienas fazāna cepeti un apviļā tapiokas miltos". Kaut ko cilvēcīgu, no pieejamām izejvielām, kuras nepārdod tikai vienā interneta veikalā pa otrdienām, un kas nav kails cepts aļi vārīts kartupelis, a?

Fri, Oct. 21st, 2011, 05:43 pm
[info]mufs

kad man nav ledusskapī vakardienas fazāna cepeša, es vēršos pie plaukta,kurā vienmeŗ stāv bundžiņā konservētās pupiņas. sagriež sīpolu, ķiploku, ja ir- tad kādu bekona (recomended) šķēli, bet gan jau der jebkāda žāvēta gaļa/speķis un to visu sacep, var uzrīvēt sieru pa virsu, lai vēl treknāk. ja grib liesāk, piecep kādu paprikas vai burkāna škēli.