Fri, Oct. 21st, 2011, 03:02 pm

Tā, par būtisko.

Ko lai taisa pusdienās? Palūgšu bez visiem šitiem glazētajiem karameļu rozmarīniem un "pajem vakardienas fazāna cepeti un apviļā tapiokas miltos". Kaut ko cilvēcīgu, no pieejamām izejvielām, kuras nepārdod tikai vienā interneta veikalā pa otrdienām, un kas nav kails cepts aļi vārīts kartupelis, a?

Fri, Oct. 21st, 2011, 04:58 pm
[info]lavendera

tāpēc es saku, ka tikai Stokmanī... citur tie pesto ir vienkārši riebīgi. Bet visātrākais ēdiens man ir spageti, sajaukti ar karoti laba pesto...

Fri, Oct. 21st, 2011, 04:59 pm
[info]sirdna

par spageti ar ketčupu es pat neiepīkstēšos...

Fri, Oct. 21st, 2011, 05:01 pm
[info]lavendera

rīsi ar saldskābo čili mērci (var nopirkt gatavu)