Fri, Oct. 21st, 2011, 03:02 pm

Tā, par būtisko.

Ko lai taisa pusdienās? Palūgšu bez visiem šitiem glazētajiem karameļu rozmarīniem un "pajem vakardienas fazāna cepeti un apviļā tapiokas miltos". Kaut ko cilvēcīgu, no pieejamām izejvielām, kuras nepārdod tikai vienā interneta veikalā pa otrdienām, un kas nav kails cepts aļi vārīts kartupelis, a?

Fri, Oct. 21st, 2011, 03:37 pm
[info]sirdna

Nujā, tik advancēts jau esmu, jā...tehniskā detaļa ir liesmas regulēšana malkas plītij, tā flamme tīri pēc sajūtām ir karstāka, nekā gāze vai elektrība. Bet nu receptūra ir skaidra!

Fri, Oct. 21st, 2011, 03:52 pm
[info]mako

Malkas plītij karstumu regulē, bīdot pannu pa plīts virsmu. Uz riņķiem vislielākais karstums, uz malas - vismazākais...Un ja vajag baigo karstumu, noņem kādu riņķi nost un tad liec pannu virsū.

Fri, Oct. 21st, 2011, 03:57 pm
[info]sirdna

Netraucē man ņerkstēt un sūdzēties!