Thu, Dec. 2nd, 2004, 12:09 pm
Jerkš.

Dzīve, ko vērts dzīvot - sekss piecreiz dienā, katru reizi ar citu sievieti (aļi vīrieti, ja dodat priekšroku) un citā valstī, zvērīgi muskuļi un zibenīgi refleksi, ziloņa apetīte un neviena lieka tauku grama, spējas izdzert spirta mucu un vienlaicīgi savaldzināt jebkuru sievieti(vai ko citu) 5 minūtēs, miljons dolāru alga nedēļā, tiesības nošaut jebkuru nesimpātisku purnu un par to dabūt 10 gadus trīskārtīgi apmaksāta atvaļinājuma, kā arī ārkārtējas dzejnieka, mūziķa, rakstnieka, gleznotāja, skulptora un dajebkuras nozares zinātnieka dotības, plus vēl pasaules diženākā un apskaidrotākā garīgā vadoņa tituls un absolūts fiziskais skaistums.

Jebkuras atkāpes nozīmē, ka jūsu dzīve ir pilnīga dirsa, pelēkas garlaicības nomālētas dienas, ko jūs lēnām velkat, līdz kapā jūs ar riebumu sažļembās tārpi.

Thu, Dec. 2nd, 2004, 12:21 pm
[info]str

a domā to pirmo sažļambās ar baigo patiku?
a par to lēno vilkšanu...

Thu, Dec. 2nd, 2004, 12:23 pm
[info]sirdna

Ak jā, labāk jau uzreiz nošauties, lai nav jāmocās.

A pirmo ēdīs laizīdamies un slavēdami..8)

Thu, Dec. 2nd, 2004, 12:22 pm
[info]divi_g

Džeimsu Bondu vakar skatījies, vai kā? :D

Thu, Dec. 2nd, 2004, 10:43 pm
[info]fadu

spriežot pēc visa, es jau sen esmu tai d*** ;o)

un zini, atcerējos, kā man viena druška raudāja uz pleca "... i ielīstu varbūt kādām d***, bet vienmēr kāds pagadās priekšā un vieta ir aizņemta ;o)..." tas ,protams, galīgi ne pa tēmu ...bet, aizmirst nevaru ;o)))

Sat, Dec. 11th, 2004, 01:56 pm
(Anonymous)

Redzi no d****s veel var izliist - ar suudiem, taada nu ir muusu dziive.Kas buutu dziiive bez visa taa,ko mineeji?Uudens, ko par zupu kaads nosauktu.


Eliiniic (Tinte)