Wed, Jun. 3rd, 2009, 05:40 pm

Mani jau ilgus gadus plosa jautājums - kurš vīns ir labs?

Visādos veselības žurnālos ik pa brīdim starp melno pirti, brūkleņu klizmu un enerģētisko vingrošanu saullēkta brīdī pavīd frāze "...un reizēm iedzeriet glāzi laba vīna"

A kurš vīns ir tas labais? Tas, kurš garšo vīna ekspertiem, kuri to gurdzelē pa muti, blenž pret gaismu cauri un pēc tam izrunājas par citrusu mandelēm un maigo meloņu pēcgaršu ar sēņu piesitienu bietē, vai arī tas, kurš garšo man, bet vīna eksperts mani ar pliku roku nosistu, ja es ar to plātītos, mol, skat, ko es SuperNetto par latu piecdesmit dabūju!

Fri, Jun. 5th, 2009, 02:33 pm
[info]kangaroo

Nu re! Viss pieklusis. Tagad arī es varu pateikt kaut ko šai sakarā.

Sarūgusi sula ir un paliek sarūgusi sula. Kāda nafig atšķirība? Man vislabāk patīk baltais saldais (derēs arī pussaldais)- tāds kā šampis bez gāzes. Var pieliet klāt arī mineralūdeni. Kāds nosaukums, kur ražots, kāda pēcgarša- nasrā-āķ! Droši zinu tikai vienu- sarūgusi sula nevar maksāt 5, 10 vai vēl vairāk lati par pudeli. Tā jau ir maucība. Sula maksā 0,5- 1 latu litrā. Saraudzēšana arī ir darbs- par to kaut ko ir jāmaksā. Sarūgusi sula varētu maksāt par kādiem 20%- 50% vairāk kā nesarūgusi.