Fri, Jun. 5th, 2009, 02:33 pm
[info]kangaroo

Nu re! Viss pieklusis. Tagad arī es varu pateikt kaut ko šai sakarā.

Sarūgusi sula ir un paliek sarūgusi sula. Kāda nafig atšķirība? Man vislabāk patīk baltais saldais (derēs arī pussaldais)- tāds kā šampis bez gāzes. Var pieliet klāt arī mineralūdeni. Kāds nosaukums, kur ražots, kāda pēcgarša- nasrā-āķ! Droši zinu tikai vienu- sarūgusi sula nevar maksāt 5, 10 vai vēl vairāk lati par pudeli. Tā jau ir maucība. Sula maksā 0,5- 1 latu litrā. Saraudzēšana arī ir darbs- par to kaut ko ir jāmaksā. Sarūgusi sula varētu maksāt par kādiem 20%- 50% vairāk kā nesarūgusi.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.