Fri, Feb. 20th, 2009, 09:26 am

Apēdu pekanriekstu.

Jautājums - ar ko tas kreps ir tik kritiski atšķirīgs no valrieksta? Mūlis viņam ir praktiski tāds pats, tikai mazāk krunkains, garša tāda pati, tikai švakāka. Pekanrieksts ir valrieksta tizlais brālītis un viņi satiksies Nangijālā, vot, ko es teikšu.

Fri, Feb. 20th, 2009, 12:05 pm
[info]sirdna

Neesmu ēdis ne vienu, ne otru, nemāku komentēt.

Bet pekanrieksts bija zilais sapnis, kurš tagad ir zemē iebradāts.

Principā, vienīgā ēdamlieta, kurā neesmu vīlies, ir banāns. Pārējie lillā brīnumi nobāl pret speķmaizi ar sīpoļiem, vai, sacīsim, aveņu zapti.

Nu, varbūt vēl tā tiramisuja kūka, kurā bija iegāzts tā pavairāk šņabja, tas bija kaut kas tāds pikanti gards. Bet tādas vairāk nevar dabūt...

Fri, Feb. 20th, 2009, 01:04 pm
[info]lavendera

pamēģini to pekanriekstu karamelizētā vai kūkā iemuhļītā veidā.
un tiramisu kūciņa būs vien pašam jāuzmeistaro. Vai arī krogā "Tiramisu" nav pa tavai gaumei?

Fri, Feb. 20th, 2009, 01:57 pm
[info]sirdna

Krogā viņi ietaupa uz spirtu.