Pegijas · Lī · interjers


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
[User Picture]
On 25. Marts 2015, 11:34, [info]starro commented:
Neinteresē Krieviju Cīrihes un Londonas Tautas Republikas nodibināšana. To interesē Artika. Amerika pateica: uz to pusi nelien, nav tava. Nē, arkķikanaša, sāk jau rakties, izvietot tur bāzes. Un ar Krimu parādīja tehnoloģiju kā legalizēt. Par Krimu un Ukrainu lielā mērā pasaulei pajāt, jo to lai sadaļā, tie, kas par to strīdas. Bet ar Arktiku ir savādāk. Tā ir neaizskarams pasaules kopīpašums, tur uzreiz spēriens pa olām, arestējot lielkrievu īpašumus pa visu pasauli, kā asa reakcija. Uz ko par atbildi no Krievijas sāk žvadzēt kodolieroči. Arktika ir nopietns teritoriāls konflikts, lai arī tur neviens nedzīvo.
Šajā situācijā Krievija vēlas apšaubīt tādu pasaules kārtību, kurā nav iespējams tirgoties kā bandītam ar bandītu, kur nevar neko sarunāt, pārdalīt to, kas shodkas dalībniekiem nepieder. Bandīts nesaprot, ka citam iespējama cita izpratne par personīgo motivāciju un uzvedību esot pie varas. Tur kur varu izcīna, to turēt var tikai ar varu.

Kas tālāk? Līdz jaunai pasaules kārtības paradigmai vai fundamentālam tehnoloģijas eneiblerim nekas nenotiks. Karš būs spiegu un aģentu frontē, likumu lobiju frontē, tas izkopsies.

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.