Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Runājot par popsu svētkos, par to Ešenvalda gabalu finālā, sauli pērkonu un citiem sintētiskajiem pavadījumiem, tas ir tas, ko tautai vajag. 2003. gada svētkus ar pilnīgu a kapellu (izņemot sauli pērkonu atkal un tos vienmēr Brauna paša baisi ekstātiski iespēlētos akordus) izsvilpa, nonievāja, nepatika. Teica, ka cauri ir ar dziesmusvētkiem un uztaisīja dziesmusvētku likumu.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 8. Jūlijs 2013, 16:33, [info]dardenne commented:
Jā, "Ziemeļblāzma" diemžēl īsi neizdevās, vai neaizgāja, nezinu, kāda atšķirība; likās lieka tai programmā. Popsas, šlāgera un, atvainojiet, pūtēju (lai gan skanēja viņi labi) bija javno par daudz, a capellas - krietni par maz. "Jāņu nakts mistērijas", kā skaidri varēja nolasīt, dziedātāji vkn nepieņēma, bet tas bija diezgan labs brīdis no vēstures hronista (ko vēlāk stāstīt mazbērniem - a la kā 1985. gadā izsauca Medni un "gaismas pili", vai 1965- "Jāņu vakaru")skata punkta, kad masu režija un vērienīgā organizācija uz mirkli izgāja pilnīgā out of controle.
Bet, protams, protams, paldies korim, paldies veidotājiem - un bez ironijas. Tā jau tā Dziesmusvētku tradīcija turpinās un dzīvo - caur visām šīm Dziesmusvētku nedēļas mistērijām:)
[User Picture]
On 8. Jūlijs 2013, 17:31, [info]simamura replied:
Jā, koris nostājās pret mistēriju, un ar to arī izgāza, lai gan iecere man patika. Nebija nekādas izskaidrošanas pirms tam, lūguma pēc kora atbalsta. Koris būtu atbalstījis, ja tam izstāstītu, kas jāpanāk.
[User Picture]
On 8. Jūlijs 2013, 17:54, [info]dardenne replied:
Pag, Tu gribi teikt, ka Mistērijas sāka iestudēt tikai Dziesmusvētku lielā kopkora mēģinājumos Mežaparkā?
[User Picture]
On 8. Jūlijs 2013, 19:03, [info]simamura replied:
Jā, tur jau tā partitūra tāda, ka bez tehniskas fragmentu atdziedāšanas, atsevišķs koris ar to gabalu neko nevar iesākt.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry